Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van kiút ebből? (26f)
Figyelt kérdés
Furcsán hangzik, de soha nem volt barátnőm, amikor arra kerül sor, hogy meg meg kellene szólítanom egy lányt, úgy érzem csak zavarnám, nem vagyok elég jó neki, nem tudom elképzelni hogyan tudnék egy értelmes mondatot kinyögni stb. Hiába próbálok erőt venni magamon, egyszerűen teljesen lebénítanak ezek az érzések, nem tudom, ha eddig nem sikerült semmi, ezek után hogyan tudnék változtatni...
Magadban kéne előbb rendbe tenni a dolgokat,és egy kis önbizalmat szedj össze!
Ne azon rágd magad,ami a múltban volt hanem ami ezután fog történni!Ne görcsösen keresd a "barátnőt",ismerkedj,járj el a haverokkal bulizni,egy kis pia sem ártana hogy jobban feloldódj! :)
2011. dec. 5. 17:55
3/15 anonim válasza:
Én is az internetes társkeresést ajánlom.
2011. dec. 5. 17:56
4/15 anonim válasza:
Hitesd el magaddal, hogy vagy olyan ember, mint a másik. Olyan durva önbizalomhiányod van, amiből nehéz kijönni. Dolgozol, van valami hobbid, vagy olyan terület, ahol te vagy a profi? Sikerélmények kellenek az életben, hogy elhidd, hogy igenis van jogod megszólítani egy csajt, mert vagy valaki, tudsz valami olyat, amit más nem.
A netes ismerkedés is jó, de előbb utóbb ott is átmegy a dolog IRL-be és akkor megint hülyén érzed majd magad.
2011. dec. 5. 17:59
5/15 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam társkeresőn, de az önbizalomhiányom miatt ott se megy az ismerkedés, tényleg nem tudom hogyan tudnék a való életben találkozni bárkivel is. Inni egyáltalán nem szoktam, lehet, hogy ez is probléma... Egyébként nem hogy görcsösen, de leginkább sehogy se keresek barátnőt, csak néha eszembe jut, hogy jó lenne változtatni ezen.
2011. dec. 5. 18:09
6/15 anonim válasza:
á nyugi csávóka.:D légy többet szerintem lányok társaságába és lassan haladj..próbálj flörtölni.És fokozatosan haladj,kis sikerek biztos adnak majd önbizalmat.:)
Ha nem is jönne össze,legalább megpróbáltad ! (Erre gondolj,hisz így van :) )
Meg,nyugi,senki se tökéletes,szal,ha bénázol ne hidd már,hogy mással eddig nem történt meg..ne görcsölj,lazulj el valahogy.
Sok sikert !! :D
2011. dec. 5. 18:35
7/15 zeronibble válasza:
Én is neten ismerkedtem, lassan 10 éves kapcsolat... Eszünkbe se jutott a társkereső, cseteltünk, ahogy a többi bolond tavasszal! :)
2011. dec. 5. 19:20
8/15 anonim válasza:
Figyelj nem akarlak elkeseríteni, de én ugyanilyen helyzetben voltam kb. 1 évvel ezelőtt, viszont akkor egy trauma hatására (közeli ismerős halála) teljesen kifordultam magamból és félév alatt kb. 50 lánynál bepróbálkoztam élőben. Az eredmény: 1 lány visszajelölt facebookon és vele se történt semmi. A neten pedig 200 lánynak írtam, ebből úgy 30-al váltottam néhány levelet, de utána a legtöbbel megszakadt a kapcsolat. A lényeg, hogy ezt a csajozás dolgot nem lehet hónapok alatt megtanulni, annak az esélye meg, hogy elsőre kifogsz valakit, akivel kialakul a kölcsönös szimpátia... pff. hagyjuk.Úgyhogy én azt mondom kerítsél, de nagyon gyorsan egy Casanova havert, aki ért a nőkhöz, mert ha egyedül próbálkozol 0 tapasztalattal az életben nem lesz nőd. 24/f
2011. dec. 5. 23:34
9/15 A kérdező kommentje:
Egyébként odáig simán el tudok jutni, hogy a neten összehozzak egy találkozót valakivel, de előtte mindig beijedek és megszakítok minden kapcsolatot. Most is írt egy lány, hogy szívesen találkozna velem, de ha rövid időn belül nem válaszolok, megint cseszhetem... Legszívesebben a fejemet verném a falba, hogy lehetek ennyire nyomorék.
2011. dec. 6. 00:57
10/15 anonim válasza:
Ha tényleg ennyire gyáva vagy, soha sem lesz barátnőd!
Vagy összeszeded magad, a sarkadra állsz és elmész randizni, vagy tényleg nincs kiút.
Fogd fel úgy, hogy csak megismerkedtek. Egy baráti beszélgetés, aztán ha összeilletek lehet több, ha nem, hát nem. Nem veszítesz vele semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!