Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elkeserítő a helyzet. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkeserítő a helyzet. Van ebből kiút?

Figyelt kérdés

Az egész párkapcsolat témakör sztereotípiákon alapszik. Minden nőnek csak a pénz kell, a csúnyább pasik nem kezdeményezhetnek,mert úgysem kellenek a jó nőknek, a plázacicák hülyék, a jócsávók szemetek.

Férfiak nem kezdeményeznek, inkább megvárják, hogy a nők ugrálják őket körül, mindezt az emancipációra alapozva... A férfiak bátortalanok, a nők elk*rvulnak. Mindenki a szerelmi csalódásra fogja, hogy nem kezd új kapcsolatba, a magánytól pedig majd megőrül.

Egyre több az egyedülálló nő és férfi. Tiszta káosz az egész. Változtatni pedig senki nem akar... Vagy nem tud?

2010. nov. 6. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Én 21 éves vagyok, és olyan sok csalódás ért (asszem a "csúnya" kategóriába tartozom), hogy egy ideig úgy gondoltam, feladom. Sokat elmélkedtem ezen, és végül úgy határoztam, hogy nem adom föl, de nem is keresem aktívan a párkapcsolatot. Majd ha jön akkor jön.
2010. nov. 6. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Számomra nincs..
2010. nov. 6. 19:31
 3/8 A kérdező kommentje:
És számodra miért nincs?
2010. nov. 6. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
egy éve nincs barátnőm az akkori volt az első,vele vesztettem el,félénk vagyok a kezdeményezéshez,pedig többször is mondták már nekem hogy jó a kiállásom és a megjelenésem,21 vagyok,nagyon hiányzik már egy lány akit szerethetek.
2010. nov. 6. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
A leírásodból az jön le nekem hogy téged vagy rettenetesen pofára ejtett valaki és csúnyán kidobott, vagy nem jött még össze semmi...
2010. nov. 6. 19:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Tényleg pofára ejtettek, de van olyan, akit nem?

Ezt a kérdést nem azért tettem fel, mert nekem van bajom. Persze nekem sem könnyű, de most csak kicsit elgondolkoztam.

Most volt a magellánban a szingliségről, félfüllel hallgattam és összevetettem azzal, amit itt szoktam olvasgatni. És ez lett a konklúzió.

2010. nov. 6. 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a zaklatós kérdések a kedvenceim, és a betegesen féltékenykedők.
2010. nov. 6. 20:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek! Akkor felterjeszteném, hogy mi, ide válaszolók szervezzünk egy közös gruppent! Hátha...
2010. nov. 6. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!