Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkeserítő a helyzet. Van ebből kiút?
Az egész párkapcsolat témakör sztereotípiákon alapszik. Minden nőnek csak a pénz kell, a csúnyább pasik nem kezdeményezhetnek,mert úgysem kellenek a jó nőknek, a plázacicák hülyék, a jócsávók szemetek.
Férfiak nem kezdeményeznek, inkább megvárják, hogy a nők ugrálják őket körül, mindezt az emancipációra alapozva... A férfiak bátortalanok, a nők elk*rvulnak. Mindenki a szerelmi csalódásra fogja, hogy nem kezd új kapcsolatba, a magánytól pedig majd megőrül.
Egyre több az egyedülálló nő és férfi. Tiszta káosz az egész. Változtatni pedig senki nem akar... Vagy nem tud?
Tényleg pofára ejtettek, de van olyan, akit nem?
Ezt a kérdést nem azért tettem fel, mert nekem van bajom. Persze nekem sem könnyű, de most csak kicsit elgondolkoztam.
Most volt a magellánban a szingliségről, félfüllel hallgattam és összevetettem azzal, amit itt szoktam olvasgatni. És ez lett a konklúzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!