Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem gáz csajozós szöveg?
Ma reggel várom a buszt és ott áll egy csinos, 16 év körüli csaj. Jön egy srác, melléjük áll. szemeznek egy darabig és a következő beszélgetés hangzott el:
"Hello! Gazdatestet keresek a goa'uld-omnak, szerintem te alkalmas vagy rá."
Erre a csaj elkezd mosolyogni és megadja a számát!!! Ennyire könnyen kaphatóak a mai lányok?
Engem a baratom egy buliban szedett fel, es minden csajozos szoveg nelkul, egyszeruen csak megkerdezte hogy tancolok e vele egyet. De tenyleg ha nem szimpi akkor mondhat barmit, kirohogom, de ha bejon valaki, akkor azt is mondhatja hogy krumplisteszta. Tenyleg az a lenyeg h bejossz e a csajnak meg hogy mennyire vagy magabiztos! Es tenyleg nem lehet altalanositani, mert mindenki mashogy reagal. Eleg kiszamithatatlan hogy most sikerul e vagy sem. De probalkozni kell, azzal is gyakorolsz.
(Nem ott ismertem meg a baratomat a buliban, viszont ott szedett fel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!