Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem gáz csajozós szöveg?
Figyelt kérdés
Ma reggel várom a buszt és ott áll egy csinos, 16 év körüli csaj. Jön egy srác, melléjük áll. szemeznek egy darabig és a következő beszélgetés hangzott el:
"Hello! Gazdatestet keresek a goa'uld-omnak, szerintem te alkalmas vagy rá."
Erre a csaj elkezd mosolyogni és megadja a számát!!! Ennyire könnyen kaphatóak a mai lányok?
2011. dec. 5. 15:52
11/21 anonim válasza:
ultragáz, anyám néz ilyen sz@rt! 20
12/21 anonim válasza:
Mák hogy nem vágta pofon. :D Amúgy gáz, de egy régi Swift is gáz, mégis működik. :D
13/21 anonim válasza:
szerintem az tetszett meg a csajnak hogy bevállalta hogy hülyének is nézheti:D:) szerintem poén
14/21 anonim válasza:
komolyan hihetetlenek ezek az általánosítások...azért mert EGY KIB@SZOTT LÁNY megadja egy pasinak a számát miért kell azt mondani könnyen kaphatóak a mai lányok? van ilyen is meg olyan is. ennyire nehéz FELFOGNI??? már nem tudom hányadik gyökér pasi sarkosítását olvasom...ha nem tudsz összeszedni egy normális csajt, akkor magadban keresd a hibát, ne a nőket skatulyázd be.
15/21 A kérdező kommentje:
kérlek tisztelettel össze tudtam szedni egy normális csajt :D Nem általánosítok, de egyre több hasonlót látni/hallani.
2011. dec. 8. 17:48
17/21 anonim válasza:
Na itt látszik, hogy nem a szöveg a lényeg, hanem az előadás, a belső kisugárzés, testtartás. Amugy a szöveg nagyon jó, egyszer én is kipróbálom. Csak nehéz lesz olyan csajt taláni aki tudni fogja mi az a goa'uld :(
18/21 A kérdező kommentje:
Fest fel Apophis jelét a homlokodra, hátha úgy eszébe jut :D
2012. jan. 14. 20:05
19/21 A kérdező kommentje:
*fesd
2012. jan. 14. 20:29
20/21 anonim válasza:
egyszer álltam a buszmegállóban (kb. húsz-huszonkettő lehettem), eléggé szépen öltözve (fekete-piros mintás cigányszoknya, fehér blúz), elment mellettem egy srác, alaposan végignézett, és azt mondta: "meg kéne nősülni..." de nem jött oda beszélgetni, semmi. szerencsére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!