Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasik miért a könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért a könnyen kapható nőkre buknak a mai világban?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 21:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nekem olyan nő se kell aki elsőosztályú pasikról álmodik. Nálam az a legutolsó osztályú nő.
2011. dec. 2. 09:48
 22/24 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem mert én nem vagyok a könnyen kapható csaj és két pasi ezért nem jött össze akit szerettem, mondjuk sok nője volt.
2011. dec. 2. 10:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem azzal van gond, hogy nem vagy könnyen kapható csaj. Ez idáig normális. De a ló túloldalára se szabad átesni. Amikor szinte azt várod, hogy harcoljanak meg szenvedjenek érted... Na az ilyen csajokkal nem foglalkozik egy srác se. 22F
2011. dec. 2. 10:44
 24/24 anonim ***** válasza:
Talán mivel sok nője volt így már kialakult benne az a tempo és lelépett. Biztos, hogy téged is meglehet hódítani és olyan nincs, hogy lehetetlen. Ők könnyen akarták volna a dolgot. Ha nem volt még nője akkor azt mondanám önbizalom hiánya miatt, de sok nője volt ez azt jelenti kell lenni annyi önbizalomnak, hogy ne adja fel. Egszerűen akarták megoldani és semmi romantika meg mi más.
2011. dec. 2. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!