Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasik miért a könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért a könnyen kapható nőkre buknak a mai világban?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 21:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én nem bukok ezekre a nőkre:S Kell a fenének...
2011. dec. 1. 21:22
 12/24 anonim ***** válasza:
Régen is ugyan ilyen volt. Kérdezd csak meg apádat.
2011. dec. 1. 21:22
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
Mint azt korábban is leírták páran, nem éri meg hónapokig szenvedni és könyörögni egy csajért, aki aztán lelép az első izomaggyal. Ha nem történik meg a dolog, legalább egy hónapon belül, akkor kár szenvedni. Utálom az olyan fap*csákat, akik szinte az első mondatukban kijelentik, hogy márpedig ők nem fognak dugni egy évig, és hogy értük küzdeni kell, mert őt ettől értékesebbnek érzik magukat, ráadásul az ember figyelmét és küzdelmét pofátlanul kihasználják. Úgy hogy, ha játszátok az elérhetetlent, akkor ne sírjatok, hogy egyedül maradtok és más csajok kapják meg a pasikat, mert senki sem pótolhatatlan, még ti sem és senki sem fog rátok várni.
2011. dec. 1. 21:25
 14/24 Mi közöd Tőle ***** válasza:
56%
100 esetből 98szor ha egy pasi elkezd hajtani egy csajra, és erőfeszítéseket tesz érte, de ez nem viszonzódik, akkor annak az az oka, hogy nem akar a csaj semmit a sráctól és csak hülyíti/kihasználja. Nincs nagyon nehezen kapható nő szerintem manapság. Csak a megfelelő hapsi kell, és pillanatok alatt szétdobják a lábukat. Ha meg sokáig kelletik csak magukat, akkor meg hagyni kell őket magukban :D
2011. dec. 1. 22:19
 15/24 anonim ***** válasza:
51%

jaja vagy váratják a pasit, játszanak vele vagy rögtön szétvetik a lábukat, egyik sem jó, az arany középutat kéne megtalálni.Semmi kedvem hónbapokig udvarolni egy lánynak és amikor jön egy jóképűbb, híresebb, gazdagabb "menőgyerek" akkor engem lekoptat ő meg egyből megkapja, ez most mi lányok?

Ezért keresi mindenki a könnyen kaphatókat, és nem csak szexre.

2011. dec. 1. 22:22
 16/24 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok,de nem játszom az elérhetetlen hercegkisasszonyt.Viszont tudom,mikor érdeklek komolyan egy pasit,és mikor nem.Ha nem,akkor is élek a lehetőséggel,mert csak egy életem van.Ha viszont tényleg akar,akkor az úgyis kiderül,és az érzések jönnek maguktól,meg a többi is.Felesleges dolog a színjáték.Nem játszom a szende szüzet,nincs kedvem lemaradni elsőosztályú pasikról.Nem is szoktam általában.
2011. dec. 1. 22:49
 17/24 Napkiraly ***** válasza:
1.) a legtöbb pitsa plázapitsa ami vár a fehér béjemvére meg a szoláriumos gyúróscsávóra. Ezekhez odamész ismerkedni, és jól elküldenek a francba. Tíz ilyen után aki csak kéretné magát és elküld a francba azt hasonlóképp leírják. Na, ezért a könnyen kaphatóakra buknak.
2011. dec. 1. 22:55
 18/24 Napkiraly ***** válasza:
2.) a könnyen kaphatóaknál kapható a legkönnyebben szex
2011. dec. 1. 22:55
 19/24 anonim ***** válasza:

hogy miért játszuk hónapokig az elérhetetlent:

pl h elkerüljük az ilyeneket.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2011. dec. 2. 01:18
 20/24 anonim ***** válasza:
Mert szinte csak a két véglet létezik: akit azonnal gerincre lehet vágni, és aki addig kéreti magát, h előbb-utóbb beleununk, v azt hisszük h szarik ránk.
2011. dec. 2. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!