Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A helyemben mit tennétek? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyemben mit tennétek? Van e ennek még esélye vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Hát szóval elég hosszú a történet, de remélem tudtok segíteni :)

Szóval ott kezdődött, még 2008 nyarán észrevettem, h egy srác nagyon néz, és felkeltette az érdeklődésemet, majd 2008 augusztusán épp kajáltam a barátnőmmel, és pont ő jött arra és mondta, h jóétvágyat, ott elkezdődött vmi, ami még most is tart. volt olyan, h előre engedett a liftnél, megköszöntem és szép hangon mondta, h szívesen, majd eccer pont kirúgta a labdát, és én pont arra jártam, és én adhattam vissza neki, egymásra mosolyogtunk, megköszönte. és pár nap múlva rám köszönt, mondta, h helló. ez így ment egy héten keresztül, majd abba hagyta a köszönést... nem tudom mi lehet az ok, pedig nem történt semmi olyan. a hetekben pedig pont összefutottunk az egyik élelmiszerboltba, és a pénztárnál mögé álltam, ő rám nézett levett a polcról egy óvszert elkezdte olvasgatni majd visszarakta. de közben állandóan szemezünk meg állandóan összefutunk az utcán is, a sors mindig közre játszik. de nem tudom, h van e ennek még esélye vagy hagyjam? szerintetek? mit tennétek a helyembe? a srác 21 év körüli lehet, én 17 leszek :)

2009. máj. 13. 19:45
 1/1 anonim ***** válasza:

A srác nagyon mulya. Próbál nyitni feléd, csak nagyon nem tudja, hogy csinálja. Esetleg te is nyithatsz kicsit őfelé, hátha attól megoldódik. De ha nem, akkor hagyd a fenébe. Ott van neki a lehetősége már majdnem egy éve, és csak lapul, mint kaki a fűben.

Az óvszeres esetet én se tudom hová rakni. Vagy ezzel adta tudtodra, hogy mit akar, vagy csak azt hitte, hogy ha macsónak tűnik előtted, akkor jobban be fog neked jönni. Legközelebb látod, próbálj vele kommunikálni, többet nem tehetsz.

2009. máj. 13. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!