Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A helyemben mit tennétek? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyemben mit tennétek? Van e ennek még esélye vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Hát szóval elég hosszú a történet, de remélem tudtok segíteni :)

Szóval ott kezdődött, még 2008 nyarán észrevettem, h egy srác nagyon néz, és felkeltette az érdeklődésemet, majd 2008 augusztusán épp kajáltam a barátnőmmel, és pont ő jött arra és mondta, h jóétvágyat, ott elkezdődött vmi, ami még most is tart. volt olyan, h előre engedett a liftnél, megköszöntem és szép hangon mondta, h szívesen, majd eccer pont kirúgta a labdát, és én pont arra jártam, és én adhattam vissza neki, egymásra mosolyogtunk, megköszönte. és pár nap múlva rám köszönt, mondta, h helló. ez így ment egy héten keresztül, majd abba hagyta a köszönést... nem tudom mi lehet az ok, pedig nem történt semmi olyan. a hetekben pedig pont összefutottunk az egyik élelmiszerboltba, és a pénztárnál mögé álltam, ő rám nézett levett a polcról egy óvszert elkezdte olvasgatni majd visszarakta. de közben állandóan szemezünk meg állandóan összefutunk az utcán is, a sors mindig közre játszik. de nem tudom, h van e ennek még esélye vagy hagyjam? szerintetek? mit tennétek a helyembe? a srác 21 év körüli lehet, én 17 leszek :)

2009. máj. 14. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Azért mert köszön, és "szemez" veled, nem biztos hogy akar is valamit. Mi lányok, ha egy fiú ránk néz, már azt hisszük, hogy szemez velünk. Kicsit lazábban fogd fel a dolgot, mert lehet hogy csak haverkodni akar.

Lehet lepontozni, de válaszoltam a kérdésre.

2009. máj. 14. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
ja és 17/L
2009. máj. 14. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd el.
2009. máj. 14. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:

pont egy óvszert vett le,miután meglátott téged :|

hát az tuti célzás volt a részéről.

az elöttem szólóknak igaza van, felejsd el...ha bejönnél neki komolyan akkor már leszólitott volna.

sajna ez van,... :(

2009. máj. 14. 20:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak a szexre hajt, vagy csak simán udvarias, hidd el ha minden csaj úgy gondolkodna mint te akkor már vagy millió csajom lehetne.Van akinél az illem alap dolog.
2009. máj. 14. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok. Miért kaptam a lepontozást? Válaszoltam a kérdésre és igazam is van.

17/L

2009. máj. 14. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:
ne tedd fel 3szor ugyanazt a kérdést...
2009. máj. 14. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!