Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány sorstársaim! Ilyenkor ti mit csináltok?
Ma elhívott az egyik csoporttársam moziba randizni. A mozi előtt találkoztunk, mert másfelől jöttük és ő volt ott elsőként. Egy vörös rózsa csokorral várt a bejáratnál. Eddig sosem kaptam már az első randin virágot, nemhogy vörös rózsát. Nem is tudtam hova tenni.
Jártatok ti mát így? Hogy kezeltétek? Ti hova tettétek a rózsát a randi alatt?
Elég furcsán érzeztem magam, hogy a terembe is beviszem a virágokat a teremben és mivel tömve volt a terem, így az ölembe kellett tennem.
20L
Nagyon édes pasi lehet :) És randi alatt egyáltalán nem ciki végig fogni, vagy az öledbe tenni. Nekem egyszer suliba hozott egy srác rózsát (hónapfordulóra), azt kellemetlenebb volt hordozgatni ott minden tanár, meg diák előtt. Randin, belvárosban teljesen megszokott.
Arra reagálva, hogy a lányok nem szeretik a virágot az első randin.... Én azzal megyek randizni, aki tetszik. Ha tetszik, nagyon örülök, hogy érdeklődik annyira, hogy egyáltalán eszébe jutott virágot hozni. Max vakrandin nem örülnék neki, v ilyesmi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!