Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány sorstársaim! Ilyenkor ti mit csináltok?
Ma elhívott az egyik csoporttársam moziba randizni. A mozi előtt találkoztunk, mert másfelől jöttük és ő volt ott elsőként. Egy vörös rózsa csokorral várt a bejáratnál. Eddig sosem kaptam már az első randin virágot, nemhogy vörös rózsát. Nem is tudtam hova tenni.
Jártatok ti mát így? Hogy kezeltétek? Ti hova tettétek a rózsát a randi alatt?
Elég furcsán érzeztem magam, hogy a terembe is beviszem a virágokat a teremben és mivel tömve volt a terem, így az ölembe kellett tennem.
20L
Férfi vagyok:
Most mi a gond. Az hogy hozott rózsát vagy az hogy túl sokat??? :D:D:D
Rajong érted, meg van őrülve miattad. Ha akarod a tenyeredből fog enni.
Mások itt harmadennyiért levágnák a saját karjukat.... vagy: levágnák bárki más karját is! :D:D:D
10 pont a srácnak!! Én tuti totál büszkén sétáltam volna be a rózsával és a sráccal az oldalamon!!! Szerintem nem gáz, ha ez lett volna a konkrét kérdés!
22/L
Én má nem is emlékszem mikor kaptam férfitólutoljára rózsát, becsüld meg nagyon
30N
csak az a szerencsése a srácnak h nem voltál otthon (ha minden igaz) a színelméletben, ugyanis ha igazán úriember lett ovlna akkor ennek utának néz, mert ha bárki aki tudja h mit jelentenek a rózsák szinei akkor megnézett ovlna téged eléggé. Ha érdekel mutatok egy kis gyorstalpalót:
Ha a srác rózsát visz a nőnek és a rózsa:
Rózsaszín: egyszerűen udvarol, szeretne veled járni
vörös (!) : több volt köztetek barátságnál szexuálisan együtt voltatok már
sárga: irígység, féltékenység jele.
fehér: Kínában a gyász színe itt európában nem jellemző.
szóval ezzel a színelmélettel sokan tisztában vannak és ha valaki meglátott veled egy fiút és egy halom vörös rózsát hááát...
Én nem voltam tisztában a színekkel, így nekem mindegy is volt, hogy milyen, nem azon van számomra a hangsúly. Ha meg azt jelenti, akkor azt jelenti, nem igen érdekel, ki mit gondol rólam, a környezetem ismer úgy is.
A fiút és a virágott is megbecsülöm, nagyon jól éreztem magam, így lesz később is randi. A film után vett nekem egy csokis kürtöskalácsot, az nagyon finom is volt és jól is esett. A kedvenc édességem a kürtöskalács, szóval nagyon betalált. Na meg hazakisért és egyáltalán nem nyomult. Sőt, hazafele még meg is kérdezte, hogy megfoghatja-e a kezem, olyan romantikus volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!