Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lány sorstársaim! Ilyenkor ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány sorstársaim! Ilyenkor ti mit csináltok?

Figyelt kérdés

Ma elhívott az egyik csoporttársam moziba randizni. A mozi előtt találkoztunk, mert másfelől jöttük és ő volt ott elsőként. Egy vörös rózsa csokorral várt a bejáratnál. Eddig sosem kaptam már az első randin virágot, nemhogy vörös rózsát. Nem is tudtam hova tenni.

Jártatok ti mát így? Hogy kezeltétek? Ti hova tettétek a rózsát a randi alatt?

Elég furcsán érzeztem magam, hogy a terembe is beviszem a virágokat a teremben és mivel tömve volt a terem, így az ölembe kellett tennem.

20L

2011. nov. 29. 18:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez a srác egy úriember. Régi vágású.
2011. nov. 29. 18:57
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
van, aki még ilyen romantikus stílussal sikeresen szerez magának barátnőt?! :O
2011. nov. 29. 18:57
 3/21 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok:

Most mi a gond. Az hogy hozott rózsát vagy az hogy túl sokat??? :D:D:D

Rajong érted, meg van őrülve miattad. Ha akarod a tenyeredből fog enni.

Mások itt harmadennyiért levágnák a saját karjukat.... vagy: levágnák bárki más karját is! :D:D:D

2011. nov. 29. 18:58
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
En egy fokfoldi ibolyat kaptam egyszer :D CSerepes viragot lol. Azt mondta, hogy ezert kesett, mert ezt akarta nekem hozni. Eloszor is utalom, ha a pasi kesik az elso randirol, masodszor nem is volt szimpatikus egyaltalan, harmadszor meg utalom a fokfoldi ibolyat, ugyhogy visszautasitottam.
2011. nov. 29. 18:58
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

10 pont a srácnak!! Én tuti totál büszkén sétáltam volna be a rózsával és a sráccal az oldalamon!!! Szerintem nem gáz, ha ez lett volna a konkrét kérdés!

22/L

2011. nov. 29. 19:00
 6/21 anonim ***** válasza:

Én má nem is emlékszem mikor kaptam férfitólutoljára rózsát, becsüld meg nagyon

30N

2011. nov. 29. 19:02
 7/21 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, nagyon jól esett ez nekem, csak furcsa volt, hogy első randin így kezdett meg, hogy nem tudtam a virággal mit kezdeni. Ha kaptam is virágot eddig, mindig úgy, hogy eljött hozzám és akkor hozott, így vázába tudtam tenni, vagy mikor mentünk haza és akkor vett nekem. Soha nem volt még olyan, hogy a randi elején kaptam virágot és azt hurcoltam mindenhova.
2011. nov. 29. 19:09
 8/21 anonim ***** válasza:

csak az a szerencsése a srácnak h nem voltál otthon (ha minden igaz) a színelméletben, ugyanis ha igazán úriember lett ovlna akkor ennek utának néz, mert ha bárki aki tudja h mit jelentenek a rózsák szinei akkor megnézett ovlna téged eléggé. Ha érdekel mutatok egy kis gyorstalpalót:

Ha a srác rózsát visz a nőnek és a rózsa:

Rózsaszín: egyszerűen udvarol, szeretne veled járni

vörös (!) : több volt köztetek barátságnál szexuálisan együtt voltatok már

sárga: irígység, féltékenység jele.

fehér: Kínában a gyász színe itt európában nem jellemző.

szóval ezzel a színelmélettel sokan tisztában vannak és ha valaki meglátott veled egy fiút és egy halom vörös rózsát hááát...

2011. nov. 29. 19:35
 9/21 anonim ***** válasza:
Becsüld meg a virágot meg a lovagias pasit. Ilyen nem sok mindenhol terem. A másik meg az, hogy ezek a mai lányok, nem is tudják mi az ha udvarolnak nekik. Ők egyből ágyba mennének. Ha kapnak egy virágot egy pasitól, akkor a többség el is zavarja a pasit, rosszul esik nekik. Nem tom miért egyébként. Ha meg már valaki udvarol, akkor azt lúzernak és érzelmesnek gondolják, és kirakják a szűrét. Mert csak a bunkó, beképzelt nem udvarlós, hanem rögtön ágybavivős pasikat szeretik a legtöbben. Aki nem ilyen az igazi nő. A többit én nem tekintem nőnek, aki nem szereti ha udvarolnak nekik.
2011. nov. 29. 19:38
 10/21 A kérdező kommentje:

Én nem voltam tisztában a színekkel, így nekem mindegy is volt, hogy milyen, nem azon van számomra a hangsúly. Ha meg azt jelenti, akkor azt jelenti, nem igen érdekel, ki mit gondol rólam, a környezetem ismer úgy is.

A fiút és a virágott is megbecsülöm, nagyon jól éreztem magam, így lesz később is randi. A film után vett nekem egy csokis kürtöskalácsot, az nagyon finom is volt és jól is esett. A kedvenc édességem a kürtöskalács, szóval nagyon betalált. Na meg hazakisért és egyáltalán nem nyomult. Sőt, hazafele még meg is kérdezte, hogy megfoghatja-e a kezem, olyan romantikus volt. :)

2011. nov. 29. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!