Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány sorstársaim! Ilyenkor ti mit csináltok?
Figyelt kérdés
Ma elhívott az egyik csoporttársam moziba randizni. A mozi előtt találkoztunk, mert másfelől jöttük és ő volt ott elsőként. Egy vörös rózsa csokorral várt a bejáratnál. Eddig sosem kaptam már az első randin virágot, nemhogy vörös rózsát. Nem is tudtam hova tenni.
Jártatok ti mát így? Hogy kezeltétek? Ti hova tettétek a rózsát a randi alatt?
Elég furcsán érzeztem magam, hogy a terembe is beviszem a virágokat a teremben és mivel tömve volt a terem, így az ölembe kellett tennem.
Sztem nemsokan tudják a színek jelentését úgyhogy nemhinném hogy bárkinek feltűnt volna. Meg amúgyse figyelnek az emberek ilyen dolgokra.
2011. nov. 29. 19:47
12/21 anonim válasza:
és ugye elutasítottad a kézfogást?
2011. nov. 29. 20:12
13/21 A kérdező kommentje:
20:12-es: Nem. Ennyi belefér és tényleg ez volt a maximum. Elváláskor és találkozáskor se volt még puszi-puszi sem.
2011. nov. 29. 20:15
14/21 anonim válasza:
Arcra puszi sem? Honnan lehet eldönteni hogy ki engedi meg? :O
2011. nov. 29. 20:21
15/21 anonim válasza:
egyszerűen lekapod és kész, lesz ami lesz alapon
2011. nov. 29. 20:23
16/21 A kérdező kommentje:
Mondom, arcra puszi sem. Mikor odaadta a virágot én akartam volna adni neki érte egy puszit, de ő egyből elnézett, mert hangoskodás volt a környéken. Búcsúzáskor meg nekem kellett besietnem, mert anyum kiabált, hogy siessen már be, mert megfagyok odakint, így akkor is elmaradt.
2011. nov. 29. 20:30
17/21 anonim válasza:
A csajok rühellik, ha már az első randin virágot viszel. Egyfelől azt gondolják, hogy ezzel akarod megvenni a figyelmüket, másfelől hülye nyálas papucsnak tartanak. Persze érdekes módon az ide írók mind örülnének neki.
2011. nov. 30. 00:19
18/21 anonim válasza:
Ez a színelmélet egy hatalmas nagy b.ziság. Ha féltékeny és irigy vagyok, akkor eleve miért adok valakinek virágot? Szerintem az emberek döntő többsége nem ismeri és nem is érdekli őket a színek jelentése.
2011. nov. 30. 00:23
19/21 anonim válasza:
én nem a mostani fiatalságról beszélek, csak tegyük fel h egy középkorú ember ezt meglátta akkor elkezd pletykálni h "Az XY lánya az vmi nagy lepedőakrobata lehet ha ennyi és ennyi vörös rozsát kapott.
és tudjátok hogy úgy terjed a peltyka h aki továbbadja az mindig hozzátesz egy kicsit és mire visszaér az anyjához addigra azt fogja hallani h a kedves lányán étment a fél város... az anyja meg elkezd kombinálni h biztos az a mozis srác miatt és onnantol megy tovább a lavina... hát ennyi jelentősége is lehet a színelméletnek :)
2011. nov. 30. 14:05
20/21 anonim válasza:
én is csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal.ha egy kicsit figyelsz meg látod hogy a barátnőid milyen irigyek lesznek majd rád hogy ilyen fiud van.sok sikert
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!