Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok visszautasítanak titeket, akkor hogy bántok el vele?
Azt a barátodat agyon kéne baszni. Nem normális hülyegyerek.
Amúgy én is fel tudom dolgozni. Nem frenkizésből, de nem igen szoktak elhajtani.
Szerintem barátod 1 gyáva szar alak ez a véleményem azokrol az emberekröl akik bántanak 1 nöt
amugy ha engem visza uasitanak tovább lépek mertlesz majd másik csaj ugy is akinek talán kelleni fogok:)
első vagyok, gondolom a másodiktól kérdezted, de válaszolok én is.
Én teljesen átlag srác vagyok. Olyan 50%-os aránnyal sikeres a "vadászat" terén. Nem vagyok kigyúrva, de nem is giliszta vagyok. Barátaim szerint a szövegem miatt szoktam bejönni a csajoknak, azért tudok könnyen ismerkedni. 23 vagyok.
00:43
Állítólag jó képű vagyok de nem vagyok izmos. 187 cm-esen vagyok 85kg. Csak jó a humorom meg nagy dumás vagyok ennyi. Be jön a nőknek. Jobban mint az agyonverés.
A lányok nem egy homogén massza, amiből kiválasztasz egyet, mert megkívánod és az köteles kielégíteni a vágyaid.
Azok, akik felajánlkoznak a srácnak, a bestialitására és a vadságára gerjednek, de biztos nem olyanok, mint azok, akik visszautasították, még akkor is, ha azt tette, amit.
Az intelligenciaszintedet remekül tükrözi a fogalmazóképességed, az érzelmi intelligenciád gondolom még ezt is alulmúlja. Kecskékkel kéne kezdened, nem lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!