Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvéleménykutatás! Milyen csokit seretnek a lányok?
A kagylós csoki és a Toffifee nekem is kedvenc, jó a Raffaello és a Ferrero Roche is, valamint a Ferrero bármelyik édessége amit eddig kóstoltam.
Táblásból nem a Milka a legjobb, de abból amit mindenhol lehet kapni, ezt szeretem a legjobban és gyakorlatilag az összeset, kivéve a mazsolásat. Az epresből nem tudok sokat enni, mert nagyon tömény, de nem mondanám, hogy rossz.
A nápolyisokat nem annyira szeretem (Waffelini stb), nem rosszak, de ha csokit akarok enni, akkor nem az igazi, viszont az óriás kekszes Milkákat és a 3bitet szeretem.
Snickers, néha Mars, Kinder Bueno, sport szelet a kisebbekből. Párizsi kocka is.
Konyakmeggy. Áfonyás, narancsos étcsoki, kék, zöld Merci, After Eight.
Kihagytam:
Nutella, bár ez nem csoki, de mondjuk a Raffaello se. :)
Toblerone
Valaki írta és egyetértek, a Milkának a bocimintása tényleg isteni.
nálam a kagylós csoki áll a lista élén és szorosan követi az epres Milka :)
Milkából a legtöbbet szeretem, bár a mazsollás és a karamelles nem annyira finom..
a Kinder csokik is nagyon finomak! :D
a Tibi csokik nekem valahogy nem ízlenek, nem tudom miért.
imádom még a Merci-t, főleg az epreset és a kávésat :)
hhúúú..most úgy ennék valami csokit :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!