Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvéleménykutatás! Milyen csokit seretnek a lányok?
Boci csokit :P:P
Vagy ilyen 100% kakaótartalmút :)
23/L
Én pl. a marcipánosat, Tibi töltött csokijait, Milkákat, Snickerst. Az étcsokikat általában jobban, mint a tejcsokit.
A kekszeseket-ostyásokat nem, pl. azt hiszem a Wafelini olyan, de azért az sem rossz, csak ha lehet választani, inkább nem. A 3bit kekszét sem szeretem annyira.
A nugátkrémeseket sem olyan jók, a mogyorósakat viszont szeretem.
Húúú nagyon sok féle csokit szeretek. A favoritom a kagylóscsoki és a toffefe. Nagyon szeretem a mercinek a gyerek változatát, amelyik nem kávés. Amúgy szinte minden Milka jöhet, csak ne a mazsolás és az epres. A konyakosmeggyet kifejezetten nem szeretem, ahogy az extra csokikat sem(csípős, borsos, mentolos). Raffaelo is jöhet, mert könnyebb elrágni mint a ferrero rochet. Még nem ettem olyan bocicsokit, ami ízlett volna, szerintem nem elég lágyak. A földimogyorós csokikat sem szeretem, mint a snickers, sem a kekszesek, mint a 3bit, mert azzal is küzdeni kell, viszont egy waffelini már teljesen más:) Nagyon finom a domino csoki is, ilyen zselés cucc van benne, meg piskóta, de pont jó arányban. És persze a párizsi kockát is nagyon bírom, bár az kávés, de mégis.
Ajj úgy megkívántam az édességet:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!