Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kis közvéleménykutatás: Mia a véleményetek az intim szörtelenitésről ill. szörtelenitetek-e?
Csak bikinvonalban, végülis sok baktériumot kiszűr, azért is nő oda. A szempillád is azért van, hogy ne essen minden kosz a szemedeb :)
L/16
Jajj , ez már ezerszer leszopogatott csont!!!
Miért nem lehet visszaolvasni? Igen, a mai modern, igényes ember szörteleníti valamilyen formában. Baktériumot nem szűr az ki, aki ezt írta, az keveri a Gizikét a gőzekével.
Nekem elég sűrű a szemöldököm, de a koszt nem fogja fel, már csak azért sem, mert a szemöldök feladata konkrétan: az izzadtságcseppek elvezetése oldal irányba!
F21
Volt hogy rövidre vágattam 1szer 2szer, de rendszeresen nem szoktam, mivel nincs barátnőm így rajtam kívül úgyse látja senki.
Ha egyszer lesz barátnőm akkor szőrtelenítem ha azt szeretné.
Én kb. már 13éves korom óta szőrtelenítek. Nekem úgy jobban tetszik. Szerintem undorító ha kilóg a bugyiból.
Az egészet szoktam. Mikor lett barátom kb.17évesen akkor különböző pici alakzatokat, volt mikor a kezdőbetűjét borotváltam bele.:) persze csak pár milisen.
Fél centinél sosem volt több soha.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!