Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok szeretik a szőrös,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szeretik a szőrös, pocakosabb fiúkat?

Figyelt kérdés
magas, mackós tipusu fiú vagyok.. és félek összejönni egy lányal, mert h mit fog szólni.. :(
2009. máj. 11. 23:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen barátom van és én imádom a pocakját;) Szerintem egy férfi nem férfi szőr nélkül...
2009. máj. 12. 08:35
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

nekem a barátom teljesen az ellentéte ennek, úgyhogy sokáig azt gondoltam nekem sosem tetszene meg egy ilyen srác... erre tegnap megismertem egy srácot, valahogy így néz ki, szőrös, pocakos és még szakállas is :D na az első benyomásom az volt, hogy huhh nekem nem jönne be, aztán 3 órát beszélgettem vele és azon gondolkoztam végig, hogy mennyire jófej :) meg h ennyi idő alatt teljesen el tudott varázsolni. persze nem úgy, mert szeretem a barátomat nagyon, de a srácnak akkora egyénisége volt, h egyből megfogott :)

ha egyedülálló lennék nem hiszem h érdekelne hogy néz ki, azon lennék, hogyan kerüljek közelebb hozzá :D

2009. máj. 12. 09:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A parom is ilyen, en meg imadom!!! :))
2009. máj. 12. 09:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

3. válaszoló vok... am ha zavar a pocak akkor elmehetsz edzeni, a felülések csodákra képesek. Mindenekelőtt az a legfontosabb hogy te elfogadd magad olyannak amilyen vagy, ha meg nem megy akkor változtass rajta, hiszen egyik se olyan dolog amin ne lehetne:) sok sikert a lányoknál:)

18/L

2009. máj. 12. 10:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátom meg 180/95kg és? Én így szerettem belé és így is fogadom el :) mert őszintén szeretem :)

Nem minden a külső és azért ebből a 95ből izom is van (nem izomagyú, meg túlgyúrt) és olyan édes a pofija is, a mosolyától meg egyenesen kikészülök :)

18/l

2009. máj. 12. 11:25
 16/19 anonim válasza:
100%
Nekem is ilyesmi pasim van! :) és nagyon imádom mert olyan kis mackós:) végülis nem a számít..:) de ha kis pocakod van akkor ne félj mert az még nem gáz:)
2009. máj. 12. 19:00
 17/19 A kérdező kommentje:

igazából..

a haveroktól félek... mert nyár óta kezdett kijönni, h szőrösödik a hasam.. és igazából.. engem is zavar, csak nem merem borotválni, mert egy idő után akkor az egész hasam + a mellkasom is kell majd.. :(

2009. máj. 12. 22:47
 18/19 anonim ***** válasza:
én is ez akorosztály vok (15/F)...én is rendesen szőrösödöm XD...9.-es vok, és annyit kell borotválkoznom, hogy úgy nézek ki mint a 2 évvel idősebb 11.-esekXD..szal nem vagy egyedül...a hasam nekem is szőrös...és csak annyit mondzak, hogy mutassam meg, mert hogy az olyan sexy:)XD...persze ez változó...meg aztán előb vagy utób így is úgy is olyan lesz...de ne hogy le borotvád!!!mármint a hasadat...az arc mehet:);)
2009. jún. 1. 22:03
 19/19 anonim válasza:
en 16 vagyok de reg radobbentem h imadom:D
2011. aug. 3. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!