Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik a szőrös, pocakosabb fiúkat?
ha nincs hordóhasad, csak pocakod, akkor azzal nincs semmi baj,és a férfi csak szőrösen férfi :)
ellenben a sörhasat vagy az elfolyó hájtömeget elég kevesen szeretik...
ízlések és pofonok, nekem spec nem jön be, de sokan vannak akik meg direkt erre buknak ez tapasztalat, szóval ne félj, mert ha már összejön veled akkor tuti hogy tetszel neki:)
18/L
köszi szépen..
tényleg csak kis hasam van...
elöttem van 2 rosz példa is a sörhasra.. ami undorító :D
amm.. 15 vagyok.. a korombeli lányokat zavarja szerintetek?
olyan genetika vagyok, hogy nagyon szőrösödöm, a hasamon már látszik.. eléggé :(
Eláruljak valamit? A sörhas nem létezik, csak egy olcsó sztereotípia, degradált társadalmunk ékes példája, hogy akinek pocakja van, az sörhas, ergo szereti a sört... Bízonyíték nincs rá, a sörhas egyenlő a pocakkal... A sörhas nem a sörtől nő, hanem attól, hogy a biertől éhesebb lesz az ember, magyarul többet eszik, ettől pocak nőhet...
Amúgy én magasnak nem vagyok mondható (175 cm), igazán súlyosnak sem, mióta edzek, 75 kg, de így is van egy kis pocakom:) Szőröm is van, mellkason végig, hason egy csík, kezem-lábam szőrös:)
Sok barátnőm volt, mondjuk ez sok minden másnak is köszönhető, de most nem rólam van szó:)
Aki nem fogad el így téged, az nem érdemel meg, észrevételeim szerint a nőknek nincs baja a kis pocakkal, meg a szőrrel (persze ha nem inkább egy majomra hasonlít az illető) de azért egy-két kidolgozott izommal rendelkezz:)
-Reaper-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!