Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit szeretsz a lanyokban/fiukban?
a fiúkban nem szeretek semmit mert én is az vagyok...
a lányokban ? hát most mi az hogy szexuális utalásokból nem kérsz? mi mást szeretnék a lányokban mint a két szép mellét, fincsi puncit és jó kerek feneket ...
Mit szeretek a lányokban? Szinte az összes csaj kivétel nélkül tud cuki és aranyos lenni, továbbá dekoratívak, szerintem felelőségteljesebbek, mint a férfiak, gondoskodóak, fegyelmezettebbek. Biztos van még millió jó tulajdonságuk, de általánosítva már kicsit necces leírni, inkább konkrét példa alapján.
21/F
Azt szeretem a fiúkban, hogy olyan szép szemük van és lehengerlő a humoruk. Mindenre van válaszuk és meg tudják nevettetni a másikat. Próbálják adni az erős macsót, de belül ugyanúgy el tudnak érzékenyülni , mint a lányok.
Készek kitartani az elveik mellett és kitartóak. Védelmezőek és ki merik mutatni, ha fáj valami. Tudnak és mernek mindenről beszélni
Jók az eddigi írások, az Első Nagyon Tetszett akkorát nevettem rajta, mert szókimondó és hát totál igaz!!! Mint 26 éves férfi írom, hogy szerintem logikus:
Elsőre nem láthatom meg az 'intellektuelt' kedves női pillantás mögött, aztán meg ha már jóideje együtt vagyunk akkor se lenne igaz, h "Csak az agyadért szeretlek bébi!!"
:) persze, h az is számít, Nagyon is!! hát a későbbiekben el is kell viselni egymást, nem?? :)
És hát nem mindegy hogy a drága időmet egy sablonos unalmas nőszemély mellett, vagy egy vidám vicces jókedvű kis tündérke mellett töltöm, repülnek az évek, olyan kell akivel jó együtt lenni, aki úgy tudja h hogy kell viselkedni, és azért úgy képbe van a világ dolgaival...
Persze mindenkinek vannak apróbb hibái, hát Istenem senki se tökéletes! :)
Dehát ez a mai világ ami körülvesz minket tökéletes szerinted?? :D
Szóval... hm.. a belső és a külső is fontos, ebben a sorrendben. Ja és mindenek előtt a tiszta tekintet!
Paco G.
héhaver!
Te most mi a f@szomra válaszoltál ezzel a komenttel? :D Kb mintha az előző kommentjét folytattad volna, de már ő is épp hogy csak érintette a témát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!