Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ez, hogy "a lányokban vonzalmat kell kelteni" és akkor leszünk sikeresek nemde?
Ez hülye kérdés. A lányoknak miért ne kéne tenni? Az, hogy te már egy miniszoknyára is pincsikutyává változol nem azt jelenti, hogy minden férfit pusztán a jó külső megfog.
Amúgy meg a férfiaknak is csak annyi a teendőjük, mint a nőknek. Csak nekünk még könnyebb, mert nem kell sminkelni, meg hasonló hüleségek. Férfinak lenni könnyebb!
25/F
Én a nővéremen látom h nagyon sokmindent csinálnak ők is, hogy sikeresek legyenek nálunk, csak ők a randi előtt, másfél óráig, a fürdőben, meg a ruhásszekrény előtt XD Nekünk meg a randi közben kell inkább nagyot alkotni :) Amúgy ha természetesen nem kelted fel az érdeklődését, hanem játszani kell magad, akk veled van a gáz :P Nekem eddig sikerült jó nem azt mondom h MINDEN lánynak bejövök és sosem estem pofára mert ez nem igaz de nem volt bajom a csajozással... és nem játszottam meg magam soha. Amikor próbáltam, az mindig rosszul sült el XD Szal veled van gáz :P
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!