Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális pasik?
Figyelt kérdés
Akik udvarolnak , kedveskednek és nem csak kihasználnak,megcsalnak.. -.-"
15/L
2011. nov. 21. 18:24
11/25 A kérdező kommentje:
Aki Budapesti és megfelel ezeknek az jelentkezzen :D
2011. nov. 21. 18:58
12/25 anonim válasza:
Most a fogorvosnál, de azonnal hazaér :)
13/25 anonim válasza:
itt vagyok kérdező ...szerintem engem keresel..
14/25 anonim válasza:
elvileg megfelelek ;D amúgy azért tűnnek el a normális férfiak mert nem találnak normális nőt :S inkább feladják és rámennek az 1éjszakásra mert azt könnyű találni, őszinte csajt viszont ritka
17/F
15/25 anonim válasza:
itt vagyok pl. én. mindig ilyen voltam, de most már lesz.rom az egészet, mert az ilyen beállítottságú srácok nem kellenek senkinek sem. :)
(19/F)
16/25 anonim válasza:
Hát még fiatal vagy. És a veled egykorú "férfiak" pasik nem érettek még meg komoly kapcsolatra.Nekik még a változatosság a fontos. Nagy részük még nem tudja megbecsülni a nőket.Keress pár évvel idősebbet. Bár még úgyis túl leszek több kapcsolaton amíg találsz egy normálisat. Addig próbálj úgy állni hozzá hogy majd lesz jobb is. Éld ki magad te is.
17/25 anonim válasza:
A temetőben, ássuk a sírunkat.
18/25 WhiteLabel válasza:
ezeknek tökéletesen megfelelek + izmos vagyok és jóképű, csak nem magasxDDD
19/25 anonim válasza:
Jelentkeznék, de mivel a héten Te vagy kb. a 10. aki pesti, így sajnos tárgytalan...
20/25 anonim válasza:
kérdésedre a válasz: Itt vagyok :) 17 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!