Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pécsett hova bújtak a max.16 de inkább max.15 éves normális pasik? 13/L
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 17:02
2/14 A kérdező kommentje:
k.rva vicces de lehetőleg normális válaszokat várok=/
2011. júl. 25. 17:04
3/14 anonim válasza:
Szerintem nőket kergetnek kislányok helyett.
4/14 A kérdező kommentje:
15 évesen?
2011. júl. 25. 17:07
6/14 anonim válasza:
követik a tinidivatot (a többség). Ez nem baj, hiszen, később már über gáz lesz a többieket "majmolni"
Az a kevés aki pedig széllel szemben pisál, nem feltűnő jelenség, ha úgy tetszik, megkapja a "fura", "lúzer" titulust.
Tehát lássuk be a kérdésed értelmetlen.
8/14 anonim válasza:
én 15 évesen nem álltam volna le 13 éves lánnyal...meg amúgy is 13 évesen ne pasizzál még...
9/14 anonim válasza:
15-16 évesen ne csodálkozz, ha egy fiú nem akar 13 éves "kislányokkal" járni!
10/14 anonim válasza:
Pasik? max 15 évesen? :D viccelsz? :DDD várj még ezzel, jó? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!