Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy pasim és szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasim és szeretem nagyon de közben az előző szerelmem egyfolytában a gondolatomban van nem tudom kiűzni de a mostani pasimmal tervezem az életem, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
nem tehetek róla csak ugy egyfolytába az eszembe van h mi lenne ha vele.. de a mostani barátommal is szoktam ábrándozni

2011. nov. 16. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Majd elmúlik idővel. Ne foglalkozz vele.
2011. nov. 16. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
engem "kísért" az exem. azóta nem volt senkim, mióta vele szakítottam, igaz, hogy csak egy hétig voltunk együtt, de pl amikor meglátok 1 pár csókolózni, eszembe jut kb minden. az ő csókja, milyen a csókja, hol csókolóztunk, milyen sokáig, miközben stb. pedig azért nem volt kiemelkedő.. volt már jobb is.. és nem értem, amikor valakik kézen fogva sétálnak eszembe jut, amikor mi is ezt tettük, amikor bemutattam apámnak stb. megőrülök már kb, hagyni kell
2011. nov. 16. 19:11
 3/3 Demond válasza:
hello énis ugyan ebben a cipőben jártam és nehezen tudtam dönteni a dolgokról ha többet tudnék a dologról irj privát emailt, énis most döntök úgymond ilyen ügyben csak nincs kivel megbeszéljem
2011. nov. 16. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!