Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell tenni ha egy pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tenni ha egy pár egyfolytában csókolózik?

Figyelt kérdés
a barátnőmmel összejöttünk két pasival akik szintén barátok.. tegnap taliztunk és a barátnőm és a pasija mindig smároltak szal nem is lehetett velük beszélni , én meg a pasimmal csak néha, de beszélgetni is szerettünk volna... mit tegyek? nem akarom azt,hogy a pasim azt gondolja ,hogy én nem szeretem őt annyira..
2010. ápr. 24. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Pár nap, aztán majd alábbhagy a dolog :D
2010. ápr. 24. 10:24
 2/9 anonim válasza:
feküdj le vele az jobb mint a csók
2010. ápr. 24. 10:26
 3/9 A kérdező kommentje:
hahah ok :P de ha valahova megyünk akk az csak nem normális ,hogy minden percben smárolunk vagy igen?
2010. ápr. 24. 10:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a barátnődet, hogy miért csinálta (de ne úgy, mintha úgy kérdeznéd, hogy az rossz lenne), és kérd meg, hogy legközelebb, ha négyesben találkoztok, akkor ne azt csinálja a barátjával, amit a legutóbb is csinált, azt akkor is tudják, ha ketten vannak.
2010. ápr. 24. 10:36
 5/9 A kérdező kommentje:
okéé.. :D köszi :)
2010. ápr. 24. 10:41
 6/9 anonim ***** válasza:

csak azok smarolnak allandoan akiknek nincs mirol beszelni. es pofatlanok. tarsasagban nem illik ennyit csokolozni!! finoman kozold a baratnoddel hogy ezt akkor csinaljak ha kettesben vannak (es lehetoleg meg akkor sem nagykozonseg elott) es hogy tapintatlansag reszukrol. mi ertelme kimenni 4esbe hogy 2esbe legyetek??

a baratod hianyolja hogy nem csokoloztok eleget vagy csak ugy erzi hogy ha a baratnodek smarolnak, nektek is kell. szerintem o is ugy van vele mint te, beszelgetni, ismerkedni tobbet kell mint csokolozni.

2010. ápr. 24. 10:47
 7/9 anonim válasza:
hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de olyan sok szép dolgot lehet tenni a szájunkkal, minek pazaroljuk beszédre?!?!?! :D:D:D
2010. ápr. 24. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát már énis jártam hasonló helyzetben,mint te. ÉS bizony kellemetlen volt. Én a mostani párommal nem is smárolok,ha emberek között vagyunk. 3 és fél éve vagyunk együtt,és szerinte is illetlenség hogy mások előtt csókolózzunk. Ezt még az elején megbeszéltük. Én a helyedben visszaadnám a barátnődnek,hogy tudja,milyen kellemetlen helyzetbe hozott titeket. 20/L
2010. ápr. 24. 18:37
 9/9 A kérdező kommentje:
hát ja eléggé... köszönöm :)
2010. ápr. 24. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!