Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍÍÍTSÉÉÉg! Mitcsináljak?
Figyelt kérdés
egy fiuval éppen most randizok és a wc ből irok. mindjárt kezdődik a film, előtte meg ve szünk popcort. nagyon félek. elfogom rontani. segitsetek! micsináljak? az gáz haa wc be maradok és nem jövök ki és megvárom mig valahogy csak elmegy?2011. nov. 15. 13:39
11/19 A kérdező kommentje:
21
2011. nov. 15. 14:31
12/19 anonim válasza:
21 évesen így viselkedsz?? :| kimentél már vagy még mindig bent ülsz a budiban?
13/19 anonim válasza:
Van egy javaslatom!
Odamegyek, megnézem a sráccal a filmet, közben jót röhögünk rajtad.
14/19 anonim válasza:
Egyetértek utolsóval, ez nagyon gáz, de amúgy szerintem is kamuuuuuuuuuuu
15/19 Gergo_30F válasza:
:D
az ilyen kérdések miatt érdemes ide járni :DD
16/19 A kérdező kommentje:
haljátok nem jöttem ki a wc ből... másfél orát voltam bent a wc n... mikorugy gondoltam elment, tévedtem. ott állt kint és jött felém énmeg nagyon gyorsan elfutottam. enniy volt. soha többet nm megyek senkivel sehova. nagyon gázvolt. teljesen bevoltam szarva:((
2011. nov. 15. 21:23
17/19 anonim válasza:
[szarkazmus]
Helyesen cselekedtél, csak így tovább!
[/szarkazmus]
19/19 Gergo_30F válasza:
a sikerfélelem nagyon aljas dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!