Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki pl már elérte a 25. életévét és még nem volt se barátnője, sőt még szexuális kapcsolata sem, az elgondolkozott már rajta, hogy vajon ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Pl nincs jó dumája, túl alacsony, rossz az öltörködése, kicsi a pénisze, nincs akkora háta mint egy Zilplató, nincs olyan feje mint Mel Gibsonnak stb. Várom a válaszokat. Az is írhat aki 25 alatt van.2011. nov. 15. 09:55
31/32 Antimod válasza:
Szerintem teljesen felesleges győzködnünk téged az általad leírtak alapján.
32/32 anonim válasza:
Én 27 éves vagyok és még egy normális kapcsolatom sem volt. Szex az akadt, de tényleges barátnőm nem. Most először megismertem egy olyan lányt, akivel találkozgatok is, meglátjuk mi lesz belőle.
Hogy miért van ez? Egyrészt nem tartom magam valami jóképűnek, ezért gátlásos voltam a nőkkel. Az elmúlt évben kicsit javult a helyzet, de néha még mindig feszült vagyok. Emiatt nehezen is alakítok ki kapcsolatot a gyengébbik nemmel.
Tanács: minél többet kommunikálj a csajokkal, próbáld megismerni őket baráti társaságban, munkahelyen. Ezáltal könnyebben megy majd a kapcsolatteremtés. Idővel jönnie kell valakinek, akivel összejön a dolog. Legalábbis ezzel áltatom magam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!