Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki pl már elérte a 25. életévét és még nem volt se barátnője, sőt még szexuális kapcsolata sem, az elgondolkozott már rajta, hogy vajon ez miért lehet?
"Ez így van. De miért jönne össze egy átlagos jó belsőjű sráccal?
Inkább keres és próbálkozik a jóképűeknél, hogy hátha szerencséje lesz... "
Nem álszenteskedem, ha van egy ugyanolyan tulajdonságú helyes és egy átlagos pasi egyértelmű melyiket választanám.
Viszont ha megismerek egy átlagos kedves, figyelmes, szimpatikus férfit, nem fogok csak azért tovább keresgélni, mert nem egy szépségideál, amikor megtaláltam benne azt, ami nekem kell. Leírtam az előző kommentbe, hogy nem egyszer volt olyan, hogy egy átlagos srácba megfogott valami.
"Ez egy anonim oldal. Felesleges félrebeszélni és szépíteni a dolgokat. Egy szép lány igenis helyes fiút akar magának."
Pont ezért írhatom, amit őszintén gondolok. Nem félrebeszélés. Nem mondom, hogy mindenki így gondolkodik, sőt biztosan nagyon sokan nem, de hidd el nagyon sokan vannak akik megértek arra eléggé, hogy a külsőségeken túltudjanak látni. Főleg amilyen kapcsolatban vannak egyesek, eltűrik csak azért a bántást, azt, hogy semmibe veszik őket, hogy legyen mellettük valaki, valaki aki csak arra jó, hogy a barátnők előtt lehessen dicsekedni.
De ugyanúgy beszélhetünk a férfiakról is, most általánosíthatnék, hogy mert a cicababák kellenek, és a belső nem is fontos, de nem gondolom így...külső megfog, belső megtart...szóval max ideig-óráig jó egy ilyen kapcsolat...
"Viszont ha megismerek egy átlagos kedves, figyelmes, szimpatikus férfit, nem fogok csak azért tovább keresgélni, mert nem egy szépségideál, amikor megtaláltam benne azt, ami nekem kell."
Lehet, de ha utána találsz egy jóképű srácot, habozás nélkül lecseréled rá az említett személyt.
Ezektől az általánosításoktól a falra tudok mászni komolyan :)
Az már nagyon durva ha valaki ennyire nem tud bízni a nőkben, vagyis magában.
Nem vagyok az a cserélgetős típus, lassan 5 és fél éve van párom, és nem, egyáltalán nem tökéletes a párom, ezer meg ezer okom lehetett volna rá, hogy "lecseréljem", de mégsem tettem...és mielőtt azt írnád: Nem, nem azért mert nem lett volna alkalmam rá...
"Nem álszenteskedem, ha van egy ugyanolyan tulajdonságú helyes és egy átlagos pasi egyértelmű melyiket választanám."
Ez természetes. Csak itt az a probléma, hogy minden lány így gondolkodik. Hiába átlagos, neki álompasi kell... És inkább eltűri, hogy úgy bánnak vele, mint egy kutyával.
Csak ezt gondolod, nem minden lány, sőt nagyon sokan nem ilyenek.
Csak nem szabad feladni, mert attól még, ha az ember csalódik valakiben az nem azt jelenti, hogy a többi X is ugyanolyan.
"Csak ezt gondolod, nem minden lány, sőt nagyon sokan nem ilyenek.
Csak nem szabad feladni, mert attól még, ha az ember csalódik valakiben az nem azt jelenti, hogy a többi X is ugyanolyan."
Ezzel a tündérmesével etessél mást... Én levettem már a "rózsaszín szemüveget", tisztán látom, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!