Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Belyönék nekte? (többi lent)
13f vagyok de mindenki azt mondja hogy 16-17nek nézek ki,barna szemű,barnás fekete vasalt haj,185cm vagyok,65 kg,van áll pc m is,jól öltözök bár nem követek divatot :$
pár jó tulajdonságom: nem cigizek,nem kávézok,élet vidám,kedves vagyok,nem vagyok beképzelt
pár rossz tulajdonságom: kicsit félénk vagyok,szégyenlős is,nehezen nyílok meg másnak...
az értelmes válaszokat előre is köszönöm,ojan válaszokat nem kérek hogy meleg vagy mert vasalod a hajad meg ijenek

Nem.
Mivel:
-13 éves létedre ilyen foglalkoztat
-Helyesírásod katasztrófa
-Vasalod a hajad
-Pirulós hangulatjelet írsz
Ezek a főbb okok. Szóval semmiféle képen sem.
13/L

hajvasalás? piercing? :$-jel használata? 13 éves?
NEM
14L
19:32
köszi a választ , de nem vagyok rafinált sem pedig nagyképű,az,hogy van jó és rossz tulajdonságom,attól még nem leszek nagy képű!!ennyi erővel akkor mindenki nagy képű mert szerintem mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai is.... az meg megint más dolog hogy amikor a neten írsz meg amikor élőben beszélsz valakivel mert én legalábbis így vagyok vele... és tényleg 13 vagyok és 185cm erről nem tehetek,ez van,ezt dobta a gép.... am meg volt osztály társam 2m volt 14 évesen.

"az értelmes válaszokat előre is köszönöm,ojan válaszokat nem kérek hogy meleg vagy mert vasalod a hajad meg ijenek"
meleg vagy mert "ijen" az írásod, amúgy a "Belyönék" az azér már sok egy kicsit, sztem ez direkt volt:D

13 évesen én még legóztam, neked is azt kéne tenned, nem a nagymenőt adni. Ki nem sz*rja le hány évesnek nézel ki, ha egy kisgyerek vagy? Mi az az áll piercing? Mert olyan nincsen... labret van, áll nincsen. Amúgy meg ki az az állat, aki 13 éves taknyos létedre beszúrta neked? Vagy magadnak gyártottad, mert az menő?
Tipikus, mai, beképzelt tini vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!