Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Belyönék nekte?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Belyönék nekte? (többi lent)

Figyelt kérdés

13f vagyok de mindenki azt mondja hogy 16-17nek nézek ki,barna szemű,barnás fekete vasalt haj,185cm vagyok,65 kg,van áll pc m is,jól öltözök bár nem követek divatot :$

pár jó tulajdonságom: nem cigizek,nem kávézok,élet vidám,kedves vagyok,nem vagyok beképzelt

pár rossz tulajdonságom: kicsit félénk vagyok,szégyenlős is,nehezen nyílok meg másnak...

az értelmes válaszokat előre is köszönöm,ojan válaszokat nem kérek hogy meleg vagy mert vasalod a hajad meg ijenek

2011. nov. 13. 17:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem.

Mivel:

-13 éves létedre ilyen foglalkoztat

-Helyesírásod katasztrófa

-Vasalod a hajad

-Pirulós hangulatjelet írsz

Ezek a főbb okok. Szóval semmiféle képen sem.

13/L

2011. nov. 13. 20:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Ajaj fiam kiosztottak a csajok:D bukta:D
2011. nov. 13. 20:17
 13/19 anonim ***** válasza:

hajvasalás? piercing? :$-jel használata? 13 éves?

NEM

14L

2011. nov. 13. 20:41
 14/19 A kérdező kommentje:

19:32

köszi a választ , de nem vagyok rafinált sem pedig nagyképű,az,hogy van jó és rossz tulajdonságom,attól még nem leszek nagy képű!!ennyi erővel akkor mindenki nagy képű mert szerintem mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai is.... az meg megint más dolog hogy amikor a neten írsz meg amikor élőben beszélsz valakivel mert én legalábbis így vagyok vele... és tényleg 13 vagyok és 185cm erről nem tehetek,ez van,ezt dobta a gép.... am meg volt osztály társam 2m volt 14 évesen.

2011. nov. 13. 21:58
 15/19 nastic ***** válasza:

"az értelmes válaszokat előre is köszönöm,ojan válaszokat nem kérek hogy meleg vagy mert vasalod a hajad meg ijenek"

meleg vagy mert "ijen" az írásod, amúgy a "Belyönék" az azér már sok egy kicsit, sztem ez direkt volt:D

2011. nov. 13. 23:45
 16/19 A kérdező kommentje:
mondtam b+ hogy nem vagyok meleg!! hát ... ijen értelmes vagy XD
2011. nov. 14. 07:16
 17/19 anonim ***** válasza:

13 évesen én még legóztam, neked is azt kéne tenned, nem a nagymenőt adni. Ki nem sz*rja le hány évesnek nézel ki, ha egy kisgyerek vagy? Mi az az áll piercing? Mert olyan nincsen... labret van, áll nincsen. Amúgy meg ki az az állat, aki 13 éves taknyos létedre beszúrta neked? Vagy magadnak gyártottad, mert az menő?

Tipikus, mai, beképzelt tini vagy.

2011. nov. 14. 11:10
 18/19 A kérdező kommentje:
jah mert te legóztál akkor mindenkinek legózni kel ?? am meg az áll pc az az hogy az államnál van a pc és azért irtam igy mert nem mindenki tudja a pirszing fajtákat és ja én "gyártottam" magamnak mert már régóta szerettem volna és az miért menőzés ha leírom a jó meg a rossz tulajdonságomat?? az lett volna a menőzés ha le írtam volna a jót és írtam volna hogy rossz meg nincs . ezt én igy gondolom,és nem arra voltam kíváncsi hogy ki mit csinált 13évesen meg hogy mennyi hiba van az írásomban
2011. nov. 14. 12:50
 19/19 anonim válasza:
én vagyok a 19:32-es..Hát te tudod..leszarom magasról hogy mit csinálsz.Én csak a véleményemet mondtam el mivel csak a kérdésre válaszoltam!!..Ha valakinek nem tetszik a véleménye neked,akkor nem kéne ide irogatni ilyen hülyeségeket!!..Kérdezz meg valakit élőbe ha ennyire beakarsz vágódni valakinek!!Meg honnan tudnám hogy bejönnél-e?.Se kép, meg semmi.Ennyi tulajdonsággal meg eláshatod magad.Ha nagyon akarsz NETEN keresztül csajozni akkor van társkereső,és talán ott megtalálod életed párját!!..Ennyi!!!
2011. nov. 14. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!