Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Belyönék nekte?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Belyönék nekte? (többi lent)

Figyelt kérdés

13f vagyok de mindenki azt mondja hogy 16-17nek nézek ki,barna szemű,barnás fekete vasalt haj,185cm vagyok,65 kg,van áll pc m is,jól öltözök bár nem követek divatot :$

pár jó tulajdonságom: nem cigizek,nem kávézok,élet vidám,kedves vagyok,nem vagyok beképzelt

pár rossz tulajdonságom: kicsit félénk vagyok,szégyenlős is,nehezen nyílok meg másnak...

az értelmes válaszokat előre is köszönöm,ojan válaszokat nem kérek hogy meleg vagy mert vasalod a hajad meg ijenek

2011. nov. 13. 17:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
nem.
2011. nov. 13. 17:46
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Tanulj meg írni, nagyokos! :-) aztán talán majd a "nagylányoknak" is fogsz tetszeni.
2011. nov. 13. 17:49
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
először keress meg egy nyelvtan tanárt, de sürgősen
2011. nov. 13. 17:50
 4/19 anonim ***** válasza:
Atulajdonságaid alapján igen .Nem szeretem a hosszuhajú fiukat.Bár ismerek sok olyan fiut akinek hosszü haja volt , lenyirta és utánna sokkal szebb lett a kinézete.
2011. nov. 13. 17:52
 5/19 anonim ***** válasza:
74%

1 lecke:

Belyönék=Bejönnék

ojan=olyan

ijenek=ilyenek

Neked is elmondom taknyos. Mikor írod a kérdést NEM TALÁLOMRA HÚZZA ALÁ a szövegszerkesztő HULLÁMOS PIROS VONALLAL az elb@szott szavakat. Ha nem akarsz legközelebb is így járni(ha helytelenül írsz akkor azzal fognak foglalkozni nem a kérdéseddel), az aláhúzott szavakat JAVÍTSD KI!!!!!!!!!!!!

2011. nov. 13. 17:55
 6/19 anonim válasza:
ha a hajadat nem emosan viseled akk nekem bejönnel :D
2011. nov. 13. 18:10
 7/19 anonim ***** válasza:
retk*es meleg vagy, mert vasalod a hajad
2011. nov. 13. 18:18
 8/19 A kérdező kommentje:
na most az a helyzet van hogy aki nyelvtan órára szorul az ti vagytok mert irtam hogy nem kérek hülye válaszokat... mivan veletek? nem tudtok olvasni?? hát ez kész röhely XD köszönöm a kicsit is értelmes válaszokat am meg nem kértem kioktatást és nem vagyok sem retkes sem meleg mindenki magábol indul ki am de mindegy és azért irtam helytelenül mert telefonról neteztem
2011. nov. 13. 19:29
 9/19 anonim válasza:
na hát én nem az írásodat fogom javítgatni mert nem vagyok tanár, nem szeretek okoskodni..és mert nem ez volt a kérdés!!!Én 14 éves lány vagyok, és én is kb 16-nak nézek ki!!Visszatérve a kérdésedre:szerintem 13 éves nem lehetsz mert szerintem tuti nem vagy 185cm.Másodszorra nem szeretem aki áll vagány..áll pc???..és ahhoz képest hogy félénk vagy elég nagy képed van hogy feldugtad ide az orrod..és hogy még mondod hogy van jó tulajdonságod és rossz is!!Szinte csak a rafináltság jön belőled..erre szerintem ez a helyes szó!!!örültem
2011. nov. 13. 19:32
 10/19 anonim válasza:

Gáz, ha valaki ennyire nem tud helyesen írni!

Pedig nem kell sok tudás hozzá, csak egy kis szorgalom!

2011. nov. 13. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!