Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex, semmi más nem lehetne ebből? És ha én többet szeretnék?
Kedden kezdtünk el irkálni a neten. Tegnap mentem diszkóba és mondta, hogy akkor ő is eljön. Találkoztunk is, de nem volt ott sokáig, mert rosszul volt. Indultam én is a barátnőmmel már hazafelé, mikor írtam neki sms-t de csak ennyit ":-(" ...Felhívott, ő már otthon volt, kérdeztem tőle, hogy nem találkozunk-e. Megegyeztünk, találkoztunk...
Láttam, hogy már vár, ült a padon. Nem tudom milyen oknál fogva, de amikor leültem mellé, annyi volt, hogy "Szia, Szia" és máris elkezdtünk csókolózni. Nem tudom mi váltotta ki belőlem ezt. De aztán már kezdtünk nagyon belejönni és lekellett állítanom, magunkat.
Inkább hazamentem, otthon még a délutáni üzenetére, amit még a diszkó előtt írt, csak egy "hm"-t írtam vissza :S
Ma rajta volt a neten és nem írt vissza...Most mit csináljak?Írjak neki?Én szívessen megismerném őt jobban, nem csak szexre kellene.
Azért is volt furcsa az egész helyzet, mert olyan jókat szoktunk dumálni a neten, több órákat is, reggeltől akár estig is és nem a szexről hanem pl. hogy már 20 éves és eléggé kiélte magát és szeretne megint már egy komolyabb kapcsolatot, meg szimpatikus vagyok neki stb.
Mit javasoltok, írjak neki? Csak velem meg az van, hogy nem akarok neki nyomulós szöveget írni, ebben régimódi vagyok, inkább megvárnám míg ő jelezne.
De valamit azért írhatok neki, nem?:S
L, 18
(Bocs a fogalmazásért, és kérlek ne legyen hülye megjegyzésetek, köszönöm)
Már írtam neki, nincs ma jó kedve, valami problémája van, de mondta, hogy nem miattam, vagy akármi.
Igen, megfogadom a tanácsod, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!