Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm azt mondja hogy többet szeretne a párkapcsolatunkban, mert így kicsit unalmas neki? (nem szex)
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt, pár kisebb veszekedés volt eddig, de ez lesokkolt. Biztos hogy nem szex-el kapcsolatos a kérése, mert már jópárszor lefeküdtünk, és mindannyiszor elégedett volt.2011. ápr. 27. 21:26
2/11 anonim válasza:
Nem biztos, hogy szakítani akar. Beszéld meg vele. Azért van férfi és nő egymásnak h megbeszéljék a gondokat
3/11 anonim válasza:
A sexnél is többet akar? Vedd el feleségül és hagyd ott a nászútnál
4/11 szamóca. válasza:
voltál már valahol vele a városotokon kívül? ha nem, ideje lekezdeni
5/11 A kérdező kommentje:
persze, rengetegszer buliztunk már, az én városomban is, az övében is, egy haradik városban is. épp ezért nem értem. szerintem is az elsőnek lesz igaza...:/ csak nem tudom miért ijen hirtelen
2011. ápr. 27. 21:56
6/11 anonim válasza:
többet szeretne... az nem jelentheti azt, hogy komolyabbra fordítaná? mármint szülőknek bemutatás, közös utazás...
7/11 A kérdező kommentje:
már mindketten voltunk egymásnál, mivel kolis a lány (18) én pedig bejárós egy nagyváros közelében(17) és utaztunk is már együtt meszebbre. egész délután ezen agyaltam nincs ötletem.
2011. ápr. 27. 22:08
8/11 anonim válasza:
Beszéld meg vele!
Kérdezd meg, mire gondolt... és hagyd beszélni, ne vágj közbe az első szóra.
9/11 anonim válasza:
Vidd el a társaságodba, menjetek bulizni, csináljatok olyat amit eddig még soha, pl kalandosat. Persze ezt se mind egyszerre. Élvezni fogja ha valami újat mutatsz neki. Vagy csak simán menjetek egy kocsmába ahol adnak valami élőzenét azt igyatok és smároljatok egész este.. (kolisok nagy kocsmapártik, sőt a csocso az kell nekik)
10/11 anonim válasza:
Kolis lányokkal vigyázni kell, ők más világ. Sok az idejük és szeretik azt elütni, olyannal amivel dicsekedhetnek.... (tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!