Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan válhatna valóra ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan válhatna valóra ez az álom?

Figyelt kérdés
A nyár óta nagyon tetszik egy fiú. Egy suliba járok vele, és ő is kollégista, úgy mint én. Egyszerűen nem tudom, hogy miért, de egyre jobban úgy érzem, hogy kell nekem.. De még nem beszéltem vele élőben, sőt, sehogy sem..Viszont facebookon még tavaly bejelölt, és lájkolja a képeimet, meg a kiírásaimat.. Én nem merek kezdeményezni, mert attól félek, hogy nyomulásnak veszi.. meg amúgy sem vagyok az a bátor típus :/ :) Ha elmegyünk egymás mellett, akkor egymásra nézünk.. és körülbelül ennyi.. Nem tudom, hogy mit csináljak.. Úgy örülnék, ha végre egyszer beszélnék vele. Aki tud, az légyszi segítsen! :) :)
2011. nov. 12. 15:04
 1/6 mostezkomoly??!! válasza:

hát ha azt veszed többféleképpen is ellehet érni amit szeretnél...

szimplán például ha erőt veszel magadon és igenis ráérsz mondjuk fb-n vagy valami...mit veszíthetsz ?:)...vagy ha ez nem megy akkor próbálj olyan szituációt teremteni a suliban vagy azon kívül ahol összefuthattok hogy biztosan kelljen beszélnetek és ha már az első beszélgetés megvan utána minden könnyebb :)

2011. nov. 12. 15:07
 2/6 anonim ***** válasza:
hát ha úgyis nézitek egymást akkor nem halnál bele ha köszönnél is neki....nem kell jelenetet rendezni belőle, csak mondjuk egy szimpla "hello"+ 1 mosoly....és ezután várd h ő mit reagál....ha már köszönő viszonyba vagytok, bármi lehet :D hány évesek vagytok?
2011. nov. 12. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Gondolkodj az ő fejével. Ha odamenne egy kollégista fiúhoz egy csaj hogy fel akarja kúratni magát, szerinted nem menne bele? De most őszintén.

Ja és ugye nem fiú vagy? Mert ha igen menj vissza SP falvára és ott huncuskodj.

2011. nov. 12. 15:19
 4/6 A kérdező kommentje:
16 éves lány vagyok.. és ő pár hónap múlva lesz 17 :)
2011. nov. 12. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:

1. Ettől a lájkol, bankol csekkol szavaktól kiráz a hideg! Csakmert valami neoparaszt s€ggfej eldöntötte a trendi tévékettőnél hogy ezt így kell mondani, azóta minden unintelligens ízlésficamos hontalan menőző barom ezt használja!!! Tanulj már meg szépen magyarul beszélni!!!!

2. Írj a srácra f@szbúkon hogy félénk vagy de akarod h majd az övé legyen a puncid, ha ki bírja várni azt az egy év koplalást, de te nagyon szeretnéd, csakhát nem vagy elég bátor, úgyhogy te akarod, és most ő jön, úgyhogy írjon hívjon, meg amit ilyenkor szokás!!! Stb stb stb. És kész!

2011. nov. 12. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem mindenképpen személyesen beszélj vele először!! legalábbis én úgy gondolom, hogy ha csak facebookon beszéltek, akkor "cikis" lesz köztetek a személyes kapcsolat.. nekem ez a tapasztalatom.. és ahogy már előttem mondták, próbálj olyan szituációt teremteni, ahol beszélhetsz vele.. és ott talán több kiderül..:)
2011. nov. 12. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!