Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet beszélgetni 2-3 órán keresztül?
Ha hiszed,ha nem ugyanebben a problémában vagyok énis...
Hát én először is róla fogok kérdezgetni,mert nem ismerem,hogy mit szeret csinálni,hova jár suliba,régi pasijairól,volt e már külföldön,mi a hobbija,milyen zenéket szeret,milyen filmeket,vagy mesélj el neki pár gázos történetet amin lehet nevetni,és akkor ő is elkezd mesélni ilyesmiket :)
Szerintem nem létezik ember, aki megtudná tervezni előre a beszélgetéseit.
Ha nincs bennetek semmi közös, akkor nem tudom, hogy mire fel a találka, de esetleg érdemes átolvasnod a kedvenc könyvét és véleményezned, vagy megnézned a kedvenc filmjét és arról elmondani a saját meglátásod, stb. Esetleg program lehet az is, ha egy poén-idegenvezetősdivel bemutatod neki a várost, azzal is csökkentve az esetleges kínos csöndek mennyiségét.
Mesélj magadról,vicces,érdekes,számodra fontos dolgokat,vagy olyan jó sztorikat amiket hallottál vagy veled esett meg.Kérdezz tőle olyasmit ami érdekel vele kapcsolatban.Ne kérdezd első randin a
volt pasijairól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!