Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miböl veszik észre a nök, hogy a férfinak tetszik?
Én spec semmiből, nekem az ilyesmi sosem tűnik fel... Pedig állítólag megnéznek, ha megyek valakivel mindig mondja, hogy az ott téged néz, vagy neki tuti bejössz, állandóan téged bámul már húsz perce, meg stb, de én nekem akkor tűnik fel, hogy egyáltalán van ott valaki...
Lehet, hogy szimplán béna vagyok az ilyesmi felismerésében, nekem sosem szúr szemet.
Sőt egyszer halál frankón az se tűnt föl, hogy kikezdtek velem, azt hittem a srác kéregetni akar, vagy meg akar támadni, azért közeledik és tesz fel idióta kérdéseket, amire ő is tudná a választ (ilyen mennyi az idő? órával a karján kategória)... Szóval válaszoltam, és inkább elfutottam, mert megijedtem. xD
Szegény biztos rossz néven vette. De akkor még fiatalabb voltam. Mondjuk ez azóta sem nagyon változott...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!