Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elhívjam randira?
Figyelt kérdés
Már egyszer beszéltünk róla és igent mondott, de csak odáig jutottunk h a hétvége végülis jó lenne ma le kéne tisztázni h akkor mikor, mert hnap nem fogok ráérni. Szerintetek felhozzam megint én a témát h akkor a hétvége? :S
17/L
2011. nov. 10. 18:36
1/3 anonim válasza:
Ahha! Szerintem feltétlen csak ne ezzel indíts. Mikor van egy kicsit szünet is akkor hozd fel a témát. Vagy lehet hogy a srác fogja mondani! Sok sikert ;) 16/L
2/3 anonim válasza:
Hozd fel, miért is ne?Nem értem az aggodalmad miért ne hozhatnád fel.
21f
3/3 anonim válasza:
Teremts alkalmat, hogy ő hozhassa fel. pl.: "Úhh.. itt a hétvége és még semmi programom nincs...." Vagy valahogy így.
Ha erre nem ugrik, akkor felejtős a srác, mert lehet, hogy bamba! :D Bamba srác meg kell neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!