Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiú vagyok és szerelmes lettem a nővérem pasijába, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kivel beszéljek először, vagy felejtsem el és lépjek valahogy túl rajta. Amúgy szerintem nem vagyok közömbös a srácnak, de viszont nagyon odavan a nővéremért.2009. máj. 8. 13:57
1/23 anonim válasza:
hát sztem azonnal felejtsd el!!!!
2/23 anonim válasza:
Ha a srác hetero, akkor nem valószínű, hogy van esélyed nála. Amúgy meleg barátaim sokszor megjegyzik egyik-másik srácról, hogy kár hogy hetero. Szóval nem ritka, hogy a hetero srácok is megmozgatják a melegek fantáziáját, de ennyi. Túl kell rajta lépni, és olyan srácok körében kell mozogni, akiknél legalább ez az akadály kizárható.
3/23 anonim válasza:
Azt hogy nem vagy közömbös neki gondolom azért feltételezed, mert közvetlen veled, és nem kerüli akár a testi kontaktust: vállveregetés, haveri megölelés, stb.
Szerintem ez épphogy az ellenkezőjét jelenti. Ha pasikhoz is vonzódna és tetszenél neki, akkor inkább távolságot tartana és nem lenne közvetlen.
De nyugodtan mondhatsz részleteket is :) miből gondolod hogy tetszel neki?
4/23 anonim válasza:
Nálad problémák vannak és lesznek a jövőben.
5/23 anonim válasza:
Mondd el a nővérednek, hátha kölcsön adja egy körre...
6/23 A kérdező kommentje:
Hát, egy picit lehet, hogy elfogult vagyok, de sokszor megakad egymáson a tekintetünk. Elveszünk egymás szemevilágában. Ez annyira kircsi. Eszméletlenül cuki srác. Öt évvel idősebb.
2009. máj. 8. 14:10
7/23 anonim válasza:
Húzcsizd le magad a wc-n. Kis buzcsiiii....
8/23 anonim válasza:
őszinte részvétem neked:( sajnálom, hogy valaki egészségesnek születik, de mégis alkalmatlan az életre:(
9/23 anonim válasza:
Tudják rólad hogy meleg vagy? ha a srác tudja rólad és ennek ellenére "szemez", akkor esetleg lehet hogy biszex. (vagy csak "fura")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!