Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a legjobb bnőm pasijába. HELP! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
17/l
2009. dec. 23. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
próbálj keresni egy másik pasit akibe belezúghatsz
2009. dec. 23. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el.A pasik jönnek mennek, de a barát ott van ha kell.Súlyos bélyeget nyomnál magadra a a barátságotokat így tennéd tönkre. Ha elcsalnád a fiúját,szerinted melyik lány barátkozna veled azok után?Nem beszélve arról hogy lehet a fiú a barátnőddel maradna, de a próbálkozásaidat,esetleges vallomásodat elmondaná neki és akkor se fiú,se barát.Tudod a példát-Két szék közé a padlóra esni...
2009. dec. 23. 22:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Tudom-tudom..

És azt is hogy ezt nem szabad senkinek jeleznem meg hogy keresnem kell valaki mást.

De anynira rossz érzésem van amikor a bnőm szemébe nézek.

Főleg amikor smárolnak... olyankor eszembe jut amikor én smároltam a pasival... Olyan jóvolt :'(

2009. dec. 23. 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Majd az milyen jó lesz,mikor kiderül,hogy csak játszadozott Veletek,jól pofára esel,és ráadásul a barátnőd is haragudni fog Rád...Szóval no pasi,no barátnő...Remélem,így lesz!!!
2009. dec. 23. 22:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én (volt) legjobb barátnőm is szerelmes volt a (volt)pasimba.. Hát azóta nem a legjobb barátnőm... Pedig 8 évig azok voltunk. Ő nem tartotta magában a dolgot..

Kishíján lefeküdtek.. Ő is 17 volt akkor.

Szerintem.. tartsd magadba.. Különben búcsút mondhatsz a barátságnak.

2009. dec. 24. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!