Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm pasijába vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm pasijába vagyok szerelmes! Mit tegyek? :O

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a barátnőm pasijába vagyok szerelmes......Nagyon szeretik egymást.....de én úgy látom, hogy ez szeretet, nem pedig szerelem....viszont amikor a fiuval beszélek msn-en, akkor olyan peverz töltetű beszélgetéseink vannak, ami ha a bnőm fülébe jutna, sztem kikészülne...:S:SMit tegyek?Nem lehetek akkora féreg, h ilyet teszek a bnőmmel...:S, de ugy látom, h a fiut nem hagyom hidegen...:S:S
2010. jan. 22. 23:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18 éves a fiú, igaz?
2010. jan. 23. 00:00
 2/15 Amikaa ***** válasza:
Sztem várd meg amíg szakítanak...mert ha nem fogod megvárni és ráhajtasz a pasira, a barátnőd soha nem áll majd szóba veled, megver mittudomén:D ha megvárod és nem avatkozol közbe, akkor lehet hogy jobban jársz, bár ez is az a jobbik rossz kategria:S persze ha gátlástalannak érzed magad, akkor próbálkozz...de az gáz szerintem. Főleg ha leráz a srác. Nah az ge.ci égő, akkor bukik minden.
2010. jan. 23. 00:09
 3/15 anonim ***** válasza:
Na és ha 3 évig lesznek együtt?
2010. jan. 23. 00:10
 4/15 anonim válasza:
hát ja vagy várj vagy hagyd szem inkább hagyd nagy bukta lehet belőle.
2010. jan. 23. 00:16
 5/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek...:):)
2010. jan. 23. 14:08
 6/15 anonim ***** válasza:

háát őőő... nemtudom az nagy kérés hogyha megkérlek hogy írd le a korod ? az elég sokat elárulhatna a történetről.

amúgy annyi a lényeg hogyha a igazi barátnőd akiről szó van akkor azis gerinctelen és gusztustalan dolog hogyha a pasijával "perverz töltetű" beszélgetéseket folytatsz... nem szabad ilyet csinálni a barátunkal :)

2010. jan. 24. 16:52
 7/15 anonim válasza:
gondoltam hogy ilyesmi hogy mert ennyire nem akartad elmondani...: )
2010. jan. 24. 16:53
 8/15 anonim ***** válasza:
21 f vagyok.Én is jártam egy csajjal,nem volt szimpatikus nekem,szégyenlős is volt,de volt egy sokkal jobb barátnője,tehát hagytam őt és leálltam a barátnőjével,persze a barátnőjével sokat nagyon sokat beszélgettünk MESSEN,annyira jól egyeztünk hogy minden titkát elmondta amit el akart mondani,tehát a fiú kell változtasson,mai napig ők jó barátnők én meg a barátnőjével vagyok,és a csajjal is jól egyezek aki először volt barátnőm.TE NE KEZDEMÉNYEZZÉL
2010. jan. 24. 16:55
 9/15 anonim ***** válasza:

"Nem lehetek akkora féreg, h ilyet teszek a bnőmmel..."

Éppenséggel lehetnél, de akkor ugyebár féreg lennél. Ugye hogy tudtad te a választ már akkor is amikor föltetted a kérdést.

2010. jan. 24. 16:55
 10/15 anonim ***** válasza:

bnőd szerelmes belé? mert akkor bizony örökre tabunak kéne lennie nálad. én is szerelmes voltam egyik pasiba,a bnőmnek sírtam ki a fájdalmamat egy éven át,de sejtettem hogy neki is tetszik,voltak egyértelmű jelek.de mondom,áááá biztos hülye vagyok,beképzelem.. aztán végülis egy buliban ráhajtott,meg akarta dugatni magát vele,azóta sem mer a szemembe nézni...meghát ne is próbálja meg.

szóval nálatok se fajuljon el ennyire a helyzet,bár ha a csaj nem táplál mély érzelmeket,meg is beszélhetitek.

2010. jan. 24. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!