Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm pasijába vagyok szerelmes! Mit tegyek? :O
háát őőő... nemtudom az nagy kérés hogyha megkérlek hogy írd le a korod ? az elég sokat elárulhatna a történetről.
amúgy annyi a lényeg hogyha a igazi barátnőd akiről szó van akkor azis gerinctelen és gusztustalan dolog hogyha a pasijával "perverz töltetű" beszélgetéseket folytatsz... nem szabad ilyet csinálni a barátunkal :)
"Nem lehetek akkora féreg, h ilyet teszek a bnőmmel..."
Éppenséggel lehetnél, de akkor ugyebár féreg lennél. Ugye hogy tudtad te a választ már akkor is amikor föltetted a kérdést.
bnőd szerelmes belé? mert akkor bizony örökre tabunak kéne lennie nálad. én is szerelmes voltam egyik pasiba,a bnőmnek sírtam ki a fájdalmamat egy éven át,de sejtettem hogy neki is tetszik,voltak egyértelmű jelek.de mondom,áááá biztos hülye vagyok,beképzelem.. aztán végülis egy buliban ráhajtott,meg akarta dugatni magát vele,azóta sem mer a szemembe nézni...meghát ne is próbálja meg.
szóval nálatok se fajuljon el ennyire a helyzet,bár ha a csaj nem táplál mély érzelmeket,meg is beszélhetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!