Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó dolog az ha erőszakos vagyok egy lánnyal és teperek érte ezerrel akkor is, ha ő folyton azt mondja, hogy legyünk csak barátok?
Te hülye vagy?
A csajok utálják a nyomulós fiúkat szard le és lehet akkor érdekelni fogod és akkor hajrá!
Ahamm, aztán ha meg majd emiatt kénytelen lesz bunkó módon elküldeni a fészkes fenébe, akkor ő lesz a hülye p*csa, mi? Nincs kínosabb, mint egy olyan pasi, aki nem ért a szép szóból.
Bimbózó hamvas naív virágszál koromban egyébként valóban elkövettem azt a hibát, hogy elmentem egy ilyennel randizni "adjunk neki is esélyt" jelszóval. Hát nagy hiba volt, természetesen nem lett vonzóbb a randi (=ülünk egymással szemben valami lötty fölött és hülyeségeket beszélünk) után sem, viszont még kínosabb volt utána visszautasítani.
Kell ez neked? Nyomulj olyan lányra, akinek bejössz.
Mit szólnál, ha rád nyomulna egy olyan nő, aki nagyon nem tetszik neked??? Esetleg egy PASI??? Vagy mit szólnál, ha valaki mindenáron meg akarna etetni egy olyan kajával, amit nem szeretsz??? Mondván, hogy "egyszer csak megenyhülsz"???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!