Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszakos vagyok? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác akivel eddig 1x találkoztunk és azóta is elhívott de sosem jött össze mert dolga volt és általában én írok ráá de látom h örül nekem de ő ritkán szokott rám szóval ezis kicsit furi és már a barátnőm is beszélgetett vele de úgy h aztmondta h nemmondja el nekem de elmondta és aztmondta h járna velem csak lassan megy ez a dolog éss most olyan izééé na hát nemérzem jól magam mert úgy érzem én vagyok a nyomulós de ha nem nyomulnék még lassabban menne... ááá szerintetek téynleg akar vmit vagy csak én "kényszerítem" rá?:((
15/L
2011. ápr. 22. 19:23
1/10 anonim válasza:
Szerintem hívd el még 1*, utoljára, ha megint elmondja, akkor nem érdemes vele foglalkozni. Mi lehet olyan fontos dolog, hogy mindig lemondja?
2/10 A kérdező kommentje:
pl szülinapra kellett mennie ez igaz is volt nemazz... csak akkor már be kellett volna pótolni vagy ilyesmi mostis elhívott hát nemtom h mi lesz belőle...:S de sajnálnám ha tényleg nemakar semmit...
2011. ápr. 22. 19:28
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem vagy erőszakos..,viszont jobban szeretnél te vele lenni,mint ő veled.Ez nem jó kezdés.
4/10 anonim válasza:
Hát az is lehet, hogy félős kicsit és annyira izgul, hogy a végén lemondja :) de am ne nagyon erőltesd, majd alakul.
5/10 A kérdező kommentje:
De ha mondta is h már várja h találkozzunk...de én meg oknélkül nemszoktam ezt csinálni mármint h ráírok ha nem lennék meggyőződve h bejövök neki de ááh olyan béna vagyok:S
2011. ápr. 22. 19:41
6/10 anonim válasza:
Nem vagy béna:), hát, fura hogy nem tesz többet azért hogy találkozhassatok, szerintem ha tényleg, tetszel neki, és szeretne veled találkozni, bármilyen találkozót lemondott volna.., de az is lehet, hogy ilyen kis félénk, és attól fél, hogy elrontja az egészet, nem jön ,össze... Vagy még ő sem tudja, hogy mit akar, és utólag folyton meggondolja magát :/ 15/F
7/10 A kérdező kommentje:
mondta is h félénk... de akkor megijedt tőlem?:/
2011. ápr. 22. 19:53
8/10 anonim válasza:
Nem hiszem :).Lehet, h attól fél, hogyha nem jön össze a találkozó, akkor még annyira sem fog tudni beszélni veled, meg látni, mint most.
9/10 A kérdező kommentje:
háát asszem most akkor kezdem feldolgozni h vannak még olyanok akik tényleg nemrohannak sehova:) pedig bízhatna bennem mert tudja h nemakadok ki...egy fokkal jobb fuhh köszi^^
2011. ápr. 22. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!