Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik egy buszsofőr....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy buszsofőr. Ti hogy szólítanátok meg?

Figyelt kérdés
Néha utazok vele, semmit sem tudok még róla, de meg szeretném ismerni mindenféleképpen. nagy gond lenne, ha kezdeményeznék? Ő még sem kezdhet beszélgetni vezetés közben. Mit csináljak?? Köszi a válaszokat!!!
2011. nov. 5. 17:54
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom hogy hány éves, de 26 körül van. Ne kössetek bele a korába. Bejönnek az idősebb pasik és értelmesebb vagyok a korombeliektől, szóval a korkülönbség nem okozna gondot. :)
2011. nov. 5. 18:17
 22/33 anonim ***** válasza:
2011. nov. 5. 18:19
 23/33 Smartguy86 ***** válasza:

Hát persze, hogy értelmesebb vagy, tündérke. Csak az fog fájni, amikor kiderül, hogy mégsem... :D

Mind ezt mondja.

2011. nov. 5. 18:19
 24/33 anonim válasza:
Addíg szemezz vele meg kacsingass rá meg mosolyogj míg meg nem szólít !! Nehogy rányomulj mert aztán behuzza a féket szó szerint:D
2011. nov. 5. 18:20
 25/33 anonim ***** válasza:
55%
Én csak biztatni tudlak! Hajrá! Szólítsd meg! Aztán ha majd jól átveri azt az értelmes fejedet, akkor ne rinyálj, hogy mekkora köcsögök a pasik!
2011. nov. 5. 18:25
 26/33 anonim ***** válasza:
Szia, elutazunk együtt a Járda-szigetekre? :D
2011. nov. 5. 18:42
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

"Szia! Fiatal vagyok, szép, és elég buta, hogy elfeküdjek veled."

És ez még igaz is!!!!!

2011. nov. 5. 18:50
 28/33 anonim ***** válasza:

húzogathatom a kéziféked?

jössz velem egy kört?

felpumpálod a cicimet?

Szia, Gizi vagyok, foglalt vagy? Meghívhatsz egy kávéra délután, mert unatkozom.

2011. nov. 5. 18:52
 29/33 anonim ***** válasza:

csak aztán vezetés közben nehogy túl sokat zavard

végállomáson szólítsd meg de már biztos mondták egy páran

2011. nov. 5. 22:01
 30/33 anonim ***** válasza:
hát én kommandós vagyok még újonc voltam bevetésröl jöttem a ruhában 2 csaj átt karolt és vitt elfele magamba mondom "nyerö munka"
2011. nov. 5. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!