Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen témával szólítanátok meg egy lányt esetleg buszmegállóban, állomáson stb?
szerintem bármi megfelel, hogyha kedvesen mondod. : )
pl kérdezd meg mikor jön az xy-os busz, melyik busszal megy..stb ha tetszel neki úgyis válaszol/beszélget veled. Ha meg nem próbálkozz tovább.
Manapság eléggé elterjed az internet.. ha tudod a nevét akkor keresd meg facebookon,vedd fel msnre és beszélgess vele. És akkor onnantól már együtt is buszozhattok.
Ha msnen már ellenszenves (már ha megadja) akkor legalább már tudod h kár a gőzért,ha pedig elvagytok akkor legyetek el ennyire élőben is ;)
ne bántsd már az elsőt, ennyi poénkodás tökre belefér, én jót kacagtam, tedd te is ezt!
Egyébként pedig ha jobban belegondolsz, egynek jó:
Odamész, és poénosan beszolsz neki, hogy jegyeket bérleteket, ő elkacagja magát és már le is van tudva az első mondat, onnan meg már jön magától a dolog. Később pedig ha összejöttök, mindig jó poén lesz ha vki megkérdi hogyan ismerkedtetek meg...
Rá lehet vágni,hogy kalauzosdit játszottál :D
Te is utalsz buszozni? Hihetetlen, hogy mar harom hete varok a keramia fektarcsara a 911-es turbomhoz.
Hatasosabb, ha közben felhaborodottan nezed a Rolex-edet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!