Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán, buszon, hogyan szólítanátok le egy lányt? 19/F
Nagyon nincs igaza az elsőnek.
Ha tetszel neki, az látszik azon, ahogy rád néz. Innentől nyert ügyed van. Csak simán menj oda és mondd meg, hogy kíváncsi vagy, belülről is olyan szép-e, mint kívülről, ezért szívesen megismernéd. Aztán kérd el a számát. Persze ez kicsit sablonos duma, kitalálhatsz jobbat is. :)
nem a szöveg a lényeg, hanem hogy odamész és szóba mersz vele állni. Lehet megdícsérni a ruháját, vagy hogy ismerősnek tűnik (még ha nem is) bármi lehet, csak téma legyen. És nagyon helyes hogy ezen gondolkozol, megéri odamenni valakihez. Ha esetleg zavarában el is küld, később biztos megbánja. Ha foglalt, akkor meg szereztél neki egy jó napot :)
30/L
Egy kis story. Volt barátnőm a buszon ismertem meg. Felszálltam és a buszon csak ő ült rajtam kívül a csukló után. Miközben mutattam a bérletem a sofőrnek összeakadt a szemünk és elmosolyodott. Több se kellett egyből elindultam felé, majd mikor rájött hogy hozzá tartok teljesen elvörösödött. Odaértem és csak annyit tudtam kibökni, hogy "Szia! Szabad ez a hely?" Na erre kitört a röhögés mivel csak 2en voltunk az egész buszon. Leültem és beszélgettünk...
Csak annyit akartam hogy mindegy miért szólítod meg. Csak tedd meg végre!
Egyébként a van egy húgom és pont ilyen felsőt/nadrágot/cipőt/nyakláncot akarok venni neki a szülinapjára duma is működik :)
Kár, hogy egy ilyen szitu, ritkán alakul ki, hogy csak ketten, vagy csak nagyon kevesen vannak a buszon. Sokszor azért sem merek odamenni, mert azon agyalok, hogy ha visszautasít, akkor egy egész tömeg fogja ezt látni...
Amúgy köszi, hogy leírtad, azért bátorító volt!:)
Aranyosan írtad ki a kérdést :D és a válaszok is viccesek voltak :D Azt hiszem az első (?) kivételével minddel egyet értek.
Ha ránézésre szimpatikus vagy neki akkor mindegy mit mondasz, ha meg nem akkor azért mindegy :D különben a lányok nagyrésze nem bunkó, tehát nem küldd el semmiképpen sem, max kedvesen elutasít, de nem éget le az egész busz előtt.
Hozzám általában megállóban jönnek oda lányok(!) ismerkedni, hogy melyik busszal megyek és hová meg stb. Amit nem tudok mire vélni, mert én is lány vagyok :D aztán elkérik a számomat, mielőtt jön a buszom...
Na mindegy...
Amúgy ha én megszólítok valakit nálam is kb az ilyen "szabad ez a hely?" típusú dolgok jönnek elő :D és mindig röhögés lesz belőle, mert valami hülye dumát szólok be állandóan.
De nem nagyon érdekel, ha valakinek nem tetszik.
Simán köszönsz, hogy szia és mosolyogsz. Aztán megkérdezed, hogy hogy van vagy valami. Igazából szerintem nem lehet elrontani, de nem árt ha kicsit vicces vagy, és ezzel is kitűnsz a többi átlagsrác közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!