Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már buszsofőr szeretője?
Voltam:-) Vagyis nem igazán a szeretője,hanem a nem is tudom milye,barátnő jelöltje. Neki nem volt felesége ugy tudom.
Osztálykiránduláson voltunk,és mindenkinek bejött a csávó,mindenki ott legyeskedett körülötte.Nekem is bejött de én nem sokat szarakodtam,kihivtam az erkélyre és lekaptam:-) A fél egyetemi csoport szeme láttára.Kb.ott ástam el magam végleg előttük,mert a csoport nagy része onnantól kezve gyülölt. Aztán együtt töltöttük az éjszakát(nem ugy) meg az egész hetet. Néha egy két bátor csoporttárs még bepróbálkozott nála de elhajtotta:-) Amikor vége lett az osztálykiránulásnak kirakta a többieket a megbeszélt helyen,engem meg elvitt egészen az ajtónk elé a busszal:-) aztán következő héten megint vitt egy csoportot kirándulni,és elhivott magával,oda is elmentem,nem mentem be suliba:-)
A többieket meg ette a sárga irigység. Utána még párszor taliztunk,majd vége lett,tul messze laktunk egymástól.
Amúgy bírom, hogy távolsági buszokon mindig van a sofőr mellett 1 olyan fiatal nő, aki csak ott csacsog végig.
Valamit tudhatnak a sofőrök... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!