Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért a cicafiúkat kedvelitek?
Hmm
Most én jövök fel ritkán vagy nagyon sok az ilyen kérdés.
Engem (sajnos?) nem tudsz belehúzni ebbe a kategóriába.Egy tök átlagos 35 éves férfi a párom.De én meg nyilván a pénzre megyek...
Eddig egy sráccal találkoztam aki lehetne cicafiú.20 év körüli roma srác, úgy tudja riszálni a csini seggét,hogy komolyan megdugnám egy felcsatolhatóval,pedig alapjáraton nem vagyok ilyen perverz.
Olyan srácokat viszont gyakran látok, akiken látszik az, hogy "nem szappannal mosnak hajat"(ezt a fizika tanárom mondta még a suliban), na őket mindig elkerültem,mert én lusta vagyok napi 5-10 percnél többet foglalkozni magammal,reggel alaptisztálkodás, az első ruhát felveszem ami kezembe kerül, fésű aztan megyek a dolgomra.Nem bírnám elviselni, ha párom napi fél-1 órát készülődne.Volt olyan lány osztálytársam középsuliban,hogy felkelt reggel 6kor és úgyis elkésett a tőle 10 percre levő suliból, mert besütötte haját, sminkelt meg minden ilyesmi.Állandóan azon rinyált,hogy milyen nehéz lánynak lenni és jól kinézni( ő már csak tudja).
Szerintem azért nem írnak,mert sok ilyen kérdés van, senki nem tudja,hogy ki ül a másik oldalon és hiába bizonygatja,hogy ő nem olyan.Ha valaki el akarja hinni elhiszi, ha nem akkor nem.A többség nem akarja elhinni,mert ő ezt már eldöntötte és ez így van.
Azért ne általánosítsunk.... Nem mindenki azokat kedveli.
Nekem mindigis a rocker srácok tetszettek. Pedig nem vagyok rockerlány - külsőleg.
17/L
Egy normális nőnek nem a cicafiúk jönnek be! Ebből levonhatod azt, hogy a nők többsége egy idióta! Sajnos.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!