Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalt a csajszi. Mit tegyek?
OFF: 18:04-es: Már ne haragudj, de írásodból ítélve, te csak is az a vasággyal húsz kilós vesztes lehetsz, akit ha megcsal a csaja, már megverné az egész világot.... Szerinted kinek van pasija? A csajnak vagy szerencsétlen srácnak? Kinek kéne tudnia, hogy nem lehet most "barátkozni"? Szerintem ebben a helyzetben, a csaj dolga lenne, hogy megálljt parancsoljon, mert neki van barátja... (amúgy is, tudhatnád, hogy egy lányért nem éri meg verekedni.....)
OFF VÉGE
Kérdező!
Én személy szerint már kétszer voltam hasonló helyzetben mint te. Mielőtt elmesélném, szeretném leszögezni, hogy ezek még nagyon pályakezdő koromban történtek, és hát ezek után, és tulajdonképpen ezeknek a kisiklásoknak köszönhetően, változtam meg (ugyanis ezek előtt, ez a tipikus papucs férfi voltam...). Továbbá fontos dolog még, hogy ez nem úgy működik, hogy én vagyok a "Jani", és csak úgy lecsapom a kezéről. Mivel, ha nem vagy a lány számára egy "Antonio Banderas" (azaz sokkal tökéletesebb külsőleg és belsőleg a mostani pasijánál), akkor nem fogja elhagyni miattad, mivel a másik fiúnál van az előny, őt szereti..... (te csak egyenlőre, egy bizonytalan valami vagy, akivel jól elvan, és úgymond jó vagy "pasipótlónak", akivel esetleg járna, HA mondjuk nem lenne pasija). A javaslatom mindenképp az, és most ezt a te érdekedben mondom, hogy ne foglalkozz ezzel a lánnyal, mert később nagyon megfogod bánni, a vége úgyis az lesz, hogy te csak barát maradsz. A legjobb az, ha minden kapcsolatot megszüntetsz vele, úgy sokkal könnyebb elfelejteni.
Az első eset még 18 éves koromban történt (sajnos későn kezdtem el nőzni...), mikor megismerkedtem, egy nálam egy évvel idősebb lánnyal, egy szórakozó helyen. Igazából nagyon nehéz dolgom volt, mert ő jött oda hozzám, hogy nincs-e kedvem táncolni vele. Tényleg minden "frankón" sikerült, jól elvoltunk, a végen telefon szám, illetve msn cím csere is megvolt. Aztán eltelt vagy két hónap, mikor kiderült, hogy neki bizony barátja van (iwiwen és myvippen is nagyon szépen titkolta a dolgot), mikor rákérdeztem, hogy ez akkor most, hogy is van, azt mondta, hogy azért nem verte nagy dobra, mert úgyis mindjárt szakítanak. Jó gondoltam, biztos így lesz. Hát a nagy f@szt..., nem szakított vele, persze én mint egy igazi papucs, mindent megtettem neki, elkísértem ide-oda, ott voltam a ballagásán (mert ugye a pasija nem ért rá...), többször is felhívott magához filmet nézni (mai fejjel átgondolva, talán mikor filmet néztünk, esetleg elkezdek nyomulni, hááát talán meglett volna....), és tényleg nagyon jól elvoltunk, msnen szinte minden nap dumáltunk, sőt még a haverokkal is majdnem összeverekedtem miatta, mert leakartak állítani, mondván ez a pics@ csak kihasznál, én meg vakon szerelmes voltam, és azt hittem, hogy csak idő kell neki, aztán majd szakít a barátjával, és az enyém lesz...., hét hónapot pazaroltam erre a csajra a semmiért, így hát, egyik este a pohár fenekére néztem, majd talit szerveztem vele, és elmondtam szerény véleményem, hogy kurv@kkal nem foglalkozom, majd megszakítottam vele minden kapcsolatot.
A másik hasonló volt ehhez, csak ott évfolyamtársamról volt szó, de nála már az elején tisztában voltam azzal a ténnyel, hogy kapcsolatban van. 2-3 hónap után abban maradtunk, hogy jó leszek szeretőnek, de végül rájött, hogy nem tudja ezt csinálni, mert szereti a pasiját, úgyhogy végül itt is hoppon maradtam... Szóval ha teheted, nagy ívből kerüld az ilyen "jól kijövünk egymással de pasija van" típusú csajokat, mert ha nem vigyázol, megszop@tn@k rendesen.....
üsd ki a másik gyökeret, az se baj ha megrugdosod kicsit, lásd meg a csaj a rohan a karjaidba...
bírják a kemény csávókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!