Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Foglalt a csajszi. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalt a csajszi. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már régóta osztálytársak vagyunk, de régebben nem közeledtem hozzá. Az utóbbi időben egy kicsit megváltoztam és mivel már nagyon régóta érdekel külsőleg-belsőleg egyaránt, közelebb sikerült kerülnöm hozzá. Mint arra rájöttem még szimpatikusabb, mint gondoltam volna előtte, nagyon jól érzem magam vele, és nekem úgy tűnik, hogy az érzés kölcsönös. A probléma csak az, hogy ő már foglalt egy ideje és amiket hallok a srácról, ő egy szeretetreméltó, kedves ember, aki szereti őt. Nem tudom, hogy mit tegyek, mert úgy érzem hogy nehezen bírnék magammal mit kezdeni, ha "lecsapnám" a kezéről, annak ellenére hogy szerintem én is nagyon tudnám szeretni őt. Ha valakiben már kavarogtak ilyen érzések, megköszönném ha megosztaná, hogy ő mit kezdett a helyzettel.
2009. máj. 6. 14:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom. először azt írtam volna, hogy hiszen osztálytársak vagytok. Nekem volt hogy barátnőm járt osztálytársunkkal, aztán utána a legjobb haverjával (szintén egy osztálytárs) jött össze, szétromplva a barátságukat. Szerintem elég ciki lenne, ha utána meg koppansz...

De látom, hogy most érettségiztek. szerintem várj még kicsit. Lehet, hogy a távkapcsolat is működik náluk, akkor meg nem érdemes szétrombolni...

2009. máj. 6. 14:16
 12/23 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat, nem egészen azok, mint amire számítottam, de az a baj, hogy bizonyos szinten tisztában vagyok vele, hogy az összes hozzászólás reális.
2009. máj. 6. 14:17
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt tudom javasolni, mint az elottem szolok: Hagyd, had élje az életét. Ha szingli lesz, csak akkor támadj rá. Gondolom neked sem esne jól, ha a te barátnőd lenne és nem vennék figyelembe, hogy foglalt. Ezt tiszteletbe kell tartani, akármennyire fáj is.
2009. máj. 6. 14:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Mégegy dolog... Nálad sem lehet olyan komoly ügyről szó, ha csak egyszerűen "lecsajszizod". Szerintem ha igazán szeretnéd, és igazán boldoggá akarnád tenni, és igazán vele képzelnéd el a jövőt, akkor nem csak "csajszi" lenne, hanem "a lány", vagy "a kiszemelt". De semmi esetre sem csajSZI. Az olyan fülsértő, főleg, hogy már nem vagytok kiskamaszok.
2009. máj. 6. 14:29
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele,hogy ő vagy egy legalább olyan jó csaj a barátnőd és valaki le akarja csapni a kezedről. Nem kívánom neked,hogy átéld,még én sem éltem át ilyet,de soha nem is akarok. Ha mégis ez egyszer megtörténne veled,akkor utána szerintem soha többé nem másznál bele egy kapcsolatba kívülről. Ez lebegjen a szemed előtt.

Ha szakítanak,akkor én nem ellenezném,mert gondolom a srác nem a legjobb cimborád,de semmiképp ne játssz közre a szakításukban.

Géb

2009. máj. 6. 14:32
 16/23 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem komolytalanságból mondtam, egyszerűen elkötelezném lelkileg magamat, hogyha érzelmesebben beszélnék róla. Így könnyebb ha nem lesz semmi. De igazad van, tényleg lehet, hogy nem az ide illő szó
2009. máj. 6. 14:32
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináld ezt! Undorító valaki más kezéről lecsapni. Velem is történt ilyen, ha tudtam volna ki az akkor ízekre szedtem volna. Persze utólag örülök, hogy nem maradtam a csajjal, mert egy büdös kis k...va volt a csaj.
2009. máj. 6. 15:08
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Idióta fszfej, ne rondíts bele más kapcsolatába!! Az ilyeneket agyon kellene verni!!
2009. máj. 6. 18:04
 19/23 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nagyon szereted de ő is szeret valaki mást. Lehet hogy eltudnád szedni a pasitól de gondolj bele hogy te mit gondolnál fordított helyzetben, ha tőled vennék el, te mit gondolnál mind a csajról mind a srácról aki tőled elvette? Rengeteget szenvednél, nem kívánhatod ezt másnak. :( Tudom hogy rossz így nagyon, de keress mást vagy várd meg még szakítanak, de ne miattad szakítsanak!
2009. máj. 6. 19:12
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem bírsz ki 2 hónapot?
2009. máj. 6. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!