Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? FONTOS!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? FONTOS!

Figyelt kérdés

holnap lesz egy baráti tali 5-6an leszünk. Van ott egy csaj, nagyon tetszik, de eddig nem mertem ugy közeledni felé, hogy tetszik hanem barátként "kezelt" (nem tok rá jobb szót, bocs). már kb. 4éve ismerem. A barátnője, aki szintén barát azt mondta, hogy bejövök a csajnak, de nem tudom, hogy szivat vagy csak komolyan mondja. Mit tegyek, mit modjak??

Köszi előre is :)

14F

2011. nov. 2. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Vedd elő a lompost.
2011. nov. 2. 16:47
 2/12 Bazsii05 ***** válasza:
34%
menj oda hozzá,szólítsd meg,beszélgess vele. Az alkohol nekem nagyon szokott segíteni az ilyen esetekben,igazából ő beszél helyetted;)
2011. nov. 2. 16:50
 3/12 A kérdező kommentje:

kedves első! meg kell mondanom rohatt szemét vagy.

én tök komolyan kérdezek vmit te meg megpróbálsz poénkodni. És mégcsak vicces sem volt.

szánalmas az ilyen. -.-"

2011. nov. 2. 16:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves második,most komolyan egy 14 évesnek azt mondtad,hogy igyon? :DD

Amúgy beszélgess vele,viccelődj,légy kedves és ha van esélyed maradj vele kettesben.

2011. nov. 2. 16:51
 5/12 anonim ***** válasza:

:D Mi bajod a 'kezelt' szóval? Ezt így mondják. Barátként kezelt. Még jó, hogy nem tudsz rá jobb szót.

Amúgy hívd el randizni, vallj színt, mást nemigen tehetsz.

2011. nov. 2. 16:52
 6/12 A kérdező kommentje:

Bazsii05 köszi szépen. :)

még esetleg ötletek?

2011. nov. 2. 16:52
 7/12 A kérdező kommentje:

nem vok alkesz. :D de 1-2 sör...

köszi szépen mindenkinek. első kivétel.

2011. nov. 2. 16:55
 8/12 A kérdező kommentje:

vall szint. értem, hogy érted, de konkréten hogyan?

balf*sz vagyok ehhez. :S

2011. nov. 2. 16:56
 9/12 A kérdező kommentje:
*vallj
2011. nov. 2. 16:56
 10/12 Bazsii05 ***** válasza:
Jó! ne igyál akkor,de mindenképpen közelődj valahogy hozzád,de ha azt mondta a barátod,hogy a csajnak is bejösz te is,akkor vszínű,hogy ő is próbál majd közeledni feléd. HAJRÁ
2011. nov. 2. 16:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!