Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejönnék nektek mi a véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnék nektek mi a véleményetek? Hány évesnek néztek kb? (slalomm2@hotmail.com) msn

Figyelt kérdés
[link]
2011. nov. 1. 17:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
17 és tök gay.
2011. nov. 9. 13:14
 52/67 anonim ***** válasza:

"Béluskám figyejjé má ide. Hát osztan ha kíírod a kírdíst hetente 500szo, aho szarrá oltanak, ammeg mire jó-e? Ín 12ívesnek látszo, ís az elíg gáz, hogy 23 vagyol. Kicsiket tiniknek bejöhecc de nőknek nem. Javaslatom az, hogy az msn cííímedet, írd fel egy papírra és tedd le egy kék osztriga báár pultyára."

Egyetértek minden szavaddal én is ezt javaslom neki. egy meleg árba jó eséllyel hamar bepasizhat, mert ugye a csaj az ő lesz.

2011. nov. 9. 13:16
 53/67 anonim ***** válasza:
már megint te vagy az? nyugi, én pl jóképű vagyok de kitörölhetem vele
2011. nov. 9. 13:47
 54/67 anonim ***** válasza:
Egy valaki kérdezte itt, hogy modellkedsz-e? egy jó tanács, ne hogy elmenj annak, mert hiába nem vagy csúnya, de ahhoz hogy modell légy férfias nézés és kegyetlen jó kisugárzás kell. Na most ezek közül neked egyik sincs meg. Meg ahhoz szögletes áll is kellene, az sincs neked.
2011. nov. 9. 13:55
 55/67 timido ***** válasza:
nekem nem tetszel. Én a sötét hajú sötét szemű férfiakat szeretem.
2011. nov. 10. 07:54
 56/67 anonim ***** válasza:
vannak csajos fiúmodellek is.
2011. nov. 10. 14:51
 57/67 anonim ***** válasza:

nem tudom ki milyen képet néz, de szerintem simán lehetnél modell! bár a 178cm-el necces... oda azért jobb lenne egy kis plusz magasság!

persze ahhoz úgy is kell tudni nézni. aki egy ilyen szar kép alapján eldönti, hogy van-e hozzá megfelelő képességed az tudhat valamit!

2011. nov. 10. 14:58
 58/67 anonim ***** válasza:
héhaver, tegnap még 170 centi volt. kamuzik össze vissza.
2011. nov. 10. 15:02
 59/67 anonim ***** válasza:
Egyszerűen meglehet oldani. Elmegy modell castingra ahova akar. Azt majd meglátjuk. Ha ő az eddig fel nem fedezett tökéletesség majd ott kiderül, vagy az ellenkezője.
2011. nov. 10. 17:07
 60/67 Anna cica ***** válasza:
Szerelmes vagyok ♥-♥.................................jóh am nem X"D
2011. nov. 10. 17:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!