Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnék nektek mi a véleményetek? Hány évesnek néztek kb? (slalomm2@hotmail.com) msn
2011. nov. 1. 17:19
33/67 anonim válasza:
nekem bejössz :) 17-18 lehetsz sztem
34/67 anonim válasza:
Ez most tényleg Te vagy? Vagy ennyire utálod ezt a szerencsétlen gyereket, akit hetente kipakolgatsz? Sokszor írtam már, de nagyon jól nézel ki, bejössz, szép az arcod, jó a hajad, szép a szemed. 18-25 év között vagy. Takarodjál az utcára csajozni!(Már ha tényleg Te vagy a képen.) 16l
35/67 anonim válasza:
Alapból nem ezek a pasik tetszenek mint te, jobban bejön a barna haj, barna szem, barna bőr. De most ettől eltekintve jó a hajad, a szemed nagyon szép, bár kicsit jobban mosolyoghatnál de amúgy sztem helyes vagy. Jah és bejön a pulcsid. ;D 16/L
36/67 anonim válasza:
Eléggé vézna vagy...xD 12 évesen voltam kb ilyen....xDD
37/67 anonim válasza:
cicafiú nem mer válaszolni....XD
38/67 anonim válasza:
Olyan a fejed, mint VV Kingának :D
39/67 anonim válasza:
Elárulnád végre hány éves vagy? :D
40/67 anonim válasza:
hány éves vagy???-egyébként nekem igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!