Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnék nektek mi a véleményetek? Hány évesnek néztek kb? (slalomm2@hotmail.com) msn
2011. nov. 1. 17:19
41/67 anonim válasza:
Nagyon helyes vagy,de nekem a férfias,mackos,sotét haju,sittes képu pasik jonnek be,nem a cuki,szoszi selyemfiuk.A 12-13 éves lányok korében abszolut nyertes vagy.Az igazi csajoknak,férfias pasi kell,bocsi.
19L
42/67 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok
2011. nov. 9. 09:37
44/67 anonim válasza:
Jóképű gyerek vagy,csak egy kicsit fiatalka vagy hozzám.Amúgy 20 év körülinek néztelek.
45/67 anonim válasza:
Béluskám figyejjé má ide. Hát osztan ha kíírod a kírdíst hetente 500szo, aho szarrá oltanak, ammeg mire jó-e? Ín 12ívesnek látszo, ís az elíg gáz, hogy 23 vagyol. Kicsiket tiniknek bejöhecc de nőknek nem. Javaslatom az, hogy az msn cííímedet, írd fel egy papírra és tedd le egy kék osztriga báár pultyára.
46/67 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy jó pasas, egy 15-17 éves csajnak lehet bejönnél, de egy 20 pluszosnak kizárt. Azoknak férfi kell nem gyerek. A szőkék meg kimentek a divatból. A nagy fekete hajú latin macsók a nyerők a nők nagy részénél.
47/67 anonim válasza:
Tényleg 15-16 évesnek nézel ki. Egyébként nem vagy az esetem, túlságosan kölyökképed van.
48/67 anonim válasza:
helyes vagy nagyon. :) olyan kimi raikkönenes ;) L/21 (ja, és sztem 20 körül vagy)
49/67 anonim válasza:
Modellkedsz? Nagyon szép és szabályos az arcod, a szemed meg főleg király. A bőröd is nagyon tiszta. Igényes, jó pasi vagy. Valami meztelen felsőtest-kép?
50/67 anonim válasza:
De miért nem mosolyogsz a képen? Miért vagy szomorú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!